Reputacja klubu

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.05.2011, 14:06    Pytanie
Mam nastepujacy problem/pytanie ; )
Gram Widzewem. Jest juz sezon 2015/2016. W kazdym roku zdobywalem Puchar Polski i Superpuchar. Jedno mistrzostwo Polski. Od pierwszego mozliwego startu w LE (2011/2012) gram w LE i wychodze z grupy, po drodze pokonujac takie druzyny jak np Dynamo Kijow, Spartak Moskwa, Ajax, PSG.
W skladzie mam duzo znanych z ekstraklasy graczy (np Stilic, Drygas, Sotirovic) do tego dochodza mlode talenty sciagane i wychowankowie.
Chcialbym sie dowiedziec jak wiele trzeba osiagnac, by do mojego klubu (nie tylko Widzewa, bo moze innym czytelnikom tez ten temat sie przyda:) ) zeby chcialy przychodzic podeszle wiekiem gwiazdy, czy pozniej juz czolowi zawodnicy.

Czy jedyna mozliwoscia jest wygranie LE/LM ?
pozdrawiam : )

PDrasta Młody aktywista

0
29.05.2011 14:25    #1
Hmm, ściągaj na razie piłkarzy zagranicznych ze słabszych klubów, bo kto by chcił przejść z np Ajaxu do Widzewa, mimo to, że ich pokonałeś?Ja osobiście wolałbym zostać w Holandii..nie szykuj się że za 3-4 lata po wyjściu z grupy gwiazdy Europy będą przychodzić. Ściągaj ze słabszych klubów zagranicznych piłkarzy, chwal w mediach gracza, którego chcesz kupić, innej rady nie znam.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Salim Partyzant

0
29.05.2011 14:54    #2
Wszystko ok. Tylko to ja robilem od samego poczatku. Wylapywalem gwiazdki (np.Drygas) i powoli na nie stawialem, sciagalem tez zagranicznych juz znanych (np.Stilic, Sotirovic), sciagalem tez znanych w Ekstraklasie Polakow (np.Janoszka, Sobota) i teraz po wyprzedazach w Polsce jest tylko kilku graczy wartych uwagi (i to niestety sa na wypozyczeniach z wielkich klubow - Man City, Arsenal, Man Utd.)

Filialnymi moimi jest Znicz Pruszkow i Dolcan Zabki, a Patronackimi FC Groningen, Man City, CSKA Moskwa, Shachtar. (moze to sie Wam przyda ;) )

Salim Partyzant

0
01.07.2011 15:25    #3
Jak mozna sprawdzic reputacje swojego klubu?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
01.07.2011 15:31    #4
[quote=Salim]Jak mozna sprawdzic reputacje swojego klubu? [/quote]

W samej grze to możesz wejść w informacje o klubie i tam masz, a jeśli chodzi ci od liczbowe przedstawienie reputacji to musisz uruchomić FM RTE odszukać swój klub i tam sprawdzić.

Salim Partyzant

0
01.07.2011 18:01    #5
A gdzie mozna pobrac ten FMRTE ?

Krzychu80 Partyzant

0
01.07.2011 18:10    #6
http://www.cmrev(...)1_2.html wymagany .NET Framework 4.0

Salim Partyzant

0
01.07.2011 19:25    #7
dzieki Krzychu ale to znalazlem wczesniej juz.
nie mozna sciagnac normalnie gdyz wyskakuje `not found` ani z mirroru gdyz `plik jest usuniety` ;/;/

moglby ktos podeslac link dzialajacy z FMRTE ? :)

dobra mam juz : )

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.07.2011 o godz. 19:36

matitr Partyzant

0
01.07.2011 20:36    #8
mam przykrą wiadomość - gram już 6 sezon Lechem - 6 mistrzostw polski 5 superpucharów 4 puchary do tego zawsze grupa w LM (poza 1. sezonem - wiadomo) 1 raz wyjście z grupy a ostatnio finał ligi europejskiej - reputacja wzrosła z 5800 (bodajże) do 5920 - i nadal problem z kupieniem kogokolwiek kto ma pewne miejsce choćby w średniaku na "zachodzie". po prostu polska liga mam fatalną (zgodnie ze stanem rzeczywistym w dniu wydania gry) renomę i reprezentacja też "robi bokami" . Stawiaj na młodych - tylko w ten sposób "wyhodujesz" sobie gwiazdy... a co zrobić żeby nie uciekali... to już głowa menagera :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.