Siemanko !
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow )
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd
Z gory dzieki
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow )
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd
Z gory dzieki
Najnowsze posty