Moja taktyka

aDams92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.05.2011, 18:38    Pytanie
Na wstępie chciałem się przywitać, a więc siemanko wszystkim ;P
Chodzi mi o moją taktykę. Wydaje się dobra, bo potrafię moim Milanem wygrywać z Romą 6-2 czy z Interem 2-0. Niestety mój ukochany klub czasem przegrywa z Palermo 3-1 albo z Brescią 2-0. Ponadto nierzadko po końcowym gwizdku arbitra widzę remis na tablicy wyników. W każdym meczu oddaje imponującą ilość strzałów (czasem tylko schodzę poniżej 20) co mnie bardzo cieszy, lecz do siatki rywala wpada rzadko kiedy powyżej 3 czy 2... Co mam zrobić, żeby poprawić skuteczność? Załączam tutaj zrzut ekranu z moją taktyką oraz formacją. Z góry dziękuję i pozdrawiam

seba1702 Młody aktywista

0
03.06.2011 11:14    #1
MOTYWACJA! Jest to jedyny problem. Fajnie bo w ważnych meczach potrafią się Twoi zmobilizować, ale ze słabszymi przechodzą obok meczu bo uważają, że z automatu im się wygrana należy. Proponuję dwie rzeczy:

- Gdy grają ze słabszymi drużynami przed meczem mów im "oczekuję wygranej", a ew. po takich porażkach najbardziej olewających mecz opieprzać i dawać ostrzeżenia (może i kary)
- Szczególnie w formacjach ofensywnych wpuszczaj w takich meczach młodych bądź rezerwowych bo oni mają mobilizację by się pokazać i wywalczyć miejsce w składzie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

aDams92 Partyzant

0
03.06.2011 21:50    #2
Dzięki za odpowiedź. Zastosuje się do twoich rad i zobaczymy, czy to pomoże. W każdym bądź razie mam taką nadzieję. Zarząd jest tego samego zdania, że gramy ze słabszymi drużynami na pół gwizdka, więc pewnie masz rację ;)

Zauważyłem że bardzo rzadko mogę karać zawodników. Na ogół widzę napis "brak podstaw"... Nawet jeśli zawodnik zostanie zawieszony za żółte kartki, nie mogę nic zrobić... Moi zawodnicy już się skarżą na brak dyscypliny w zespole... Wiesz, co może być przyczyną?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.06.2011 o godz. 23:33

seba1702 Młody aktywista

0
04.06.2011 20:53    #3
Właśnie to, że jesteś za "miękki" opieprz parę razy, na konferencję od czasu do czasu chodź i się ostro wypowiadaj, że ten mecz można było wygrać itp. Nie daj sobie wejść na głowę bo nawet w wirtualu potrafią piłkarze :-).

Karać piłkarzy nie możesz jeśli ich mecz nie jest poniżej oceny chyba 6.0, ale możesz się osobiście z nimi spotkać i porozmawiać, że ich forma w ostatnich meczach (bądź w ostatnim meczu) jest niezadowalająca.

Bądź twardszy w szatni :-)

Użytkownik uznał post za pomocny

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

aDams92 Partyzant

0
04.06.2011 21:55    #4
Dzięki wielkie. Za chwilę się za nich zabiorę xD

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.