Nagła MASAKRA ...

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.06.2011, 14:23    Pytanie
Siemanko :)
Mam pewien problem z moja Sevilla gram nia 2-gi sezon(w 1-wszym 4 miejsce - wyjasnienie dalej)
I mam do was pytanie a w zasadzie prosbe czym to moze skutkowac że pod koniec pierwszego sezonu moja taktyka zaczeła szwankowac ... to samo w tym sezonie(w 2-gim)
Same remisy i porazki ( z Getafe 4:0 dla mnie do 70-dziesiatej minuty a na koncu 4:4 - ŻENADA !)
Ma ktos jakis pomysl czym to moze byc spowodowane ?
Probowalem zmieniac taktyki itd ale nic nie przynosi efektu ...
Skład mam raczej dobry :)

machaj88 Młody aktywista

0
03.06.2011 14:57    #1
W końcówkach sezonu często zdarzają się spadki formy. Powód: zmęczenie sezonem. Wart zmieniać zawodników, dać pograć młodszym. Ustawić jakąś defensywną lub zrównoważoną taktykę, 4-4-2 zazwyczaj dobrze się sprawdza (warto sobie przed sezonem w przygotowaniach do meczu z góry ustalić 3 taksy, żeby zawodnicy się z nimi oswoili). Czasem dobrze jest też, dać odpocząć kluczowym zawodnikom od treningów.

Salim Partyzant

0
03.06.2011 16:11    #2
Wg mnie powinienes zmieniac taktyke, tak jak napisal Machaj, na defensywna lub chociazby zrownowazona. Dodatkowo powinienes zmieniac pilkarzy zmeczonych kolo 70-80 min spotkania. Bo glownie to po ich bledach jest taka lipa.. ;)

Cinek1013 Partyzant

0
03.06.2011 16:35    #3
@Machaj
Rozumiem ze na koniec sezonu sa zmeczeni ale dlaczego na poczatku tez im sie to zdarza ??
W Przygotowaniach mam ustawione 3 taktyki w ktorych mam wszedzie fulla
Około 70-80 minuty robie zmiany
A taktyke jak mam zmienic na defensywna lub zrownowazona w filozofi czy gdzies indziej ?
Niestety raczej nie pokombinuje bo mam bardzo male zaufanie u zarzadu a posady niechcialbym stracic bo sklad mam fajny :)

machaj88 Młody aktywista

0
03.06.2011 16:44    #4
Na początku to pewnie dlatego, że źle ich przygotowałeś do sezonu. Radzę poczytać parę poradników i przejrzeć stare tematy w suflerze, bo te pytania padały już wielokrotnie.

Cinek1013 Partyzant

0
03.06.2011 17:27    #5
A moglbys mi wrzucic jakies poradniki na ten temat(niezbyt czesto jestem na cmrev i sie nie orientuje zbytnio ;/

szfedo Przodownik pracy

0
03.06.2011 19:37    #6
Ustaw sobie kilka taktyk z tą samą formacją. Ja mam 4-2-4 z ofensywnymi skrzydłowymi i podstawową tatkyką jest płynna gra na ofensywie, w razie gdybym wygrywał/przeciwnik cisnął mam płynne kątry, gdy nadal nie idzie, albo się bronię (70-80 min) to zrównoważona defensywa, a pod koniec powstrzymywanie na sztywnym. Pobaw się również z instrukcjami z ławki, jak się bronisz, zawęż pole gry, jeśli masz szybkiego napadziora możesz ustawić podania na wolne pole i piłka do napastników.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.