Nie mogę złożyć podania o pracę w reprezentacji.

rKlonos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2011, 12:20    Pytanie
No właśnie, nie mam przycisku do złożenia podania o pracę w reprezentacji.
Dotyczy to wszystkich reprezentacji (,oczywiście tych bez menadżera i szukających menadżera również). Co innego z klubami, tam mogę złożyć CV i nie ma problemu. W statusie gry mam wybrane wszystkie zespoły jako dostępne. Nie mam żadnych dodatków, do skórek itp - tylko ligi angielskie.Aktualnie prowadzę klub z ósmej ligi angielskiej, więc i tak pewnie bym nie dałbym rady objąć posady, ale zastanawia mnie czemu nie ma tego przycisku.
Gram na patchu 11.3.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)

Falcon Przodownik pracy

0
04.06.2011 12:42    #1
Aby złożyć podanie do reprezentacji,musi ona mieć bodajże 50 zawodników aktywnych,skoro jak sam piszesz że masz tylko ligi angielskie to właśnie tutaj może tkwić problem.Niektóre reprezentacje nie mają wymaganej ilości graczy i przez to nie można złożyć podania.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
04.06.2011 12:47    #2
[quote=rKlonos]W statusie gry mam wybrane wszystkie zespoły jako dostępne. Nie mam żadnych dodatków, do skórek itp - tylko ligi angielskie.[/quote]

Tych dwóch zdań nie rozumiem. Jak wszystkie zespoły? Masz na myśli wszystkie ligi świata, wszystkie ligi Europy czy jeszcze coś innego?

Czyli masz jakieś dodatki do ligi angielskiej czy tylko ligę angielską masz wczytaną?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

kamiQadze Partyzant

0
04.06.2011 12:49    #3
a gdzie nie masz tego przycisku? w wiadomości że nowy manager reprezentacji jest poszukiwany? jeżeli tak

wejdź w profil kadry i tam zobacz czy nie ma

PS faktycznie problem może być związany ze zbyt małą liczbą zawodników z danego kraju

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2011 o godz. 12:50

rKlonos Partyzant

0
04.06.2011 13:09    #4
To pewnie jest ten problem. Mam dodatek lig angielskich i jako, że jest ogromny to dałem małą bazę. Zapewne tylko angielską reprezentacją bym mógł zagrać.

Wszystkie zespoły - to wszystkie zespoły. Reprezentacje i kluby z całego świata.

loswariatos Młody aktywista

0
04.06.2011 15:41    #5
W statusie gry opcja "dostępne zespoły" jest powiązana oczywiście z ilością wybranych lig. Więc jeśli wybrałeś tylko ligę angielską to 'wszystkie' oznacza tak czy siak TYLKO kluby angielskie.
meglio fascista che frocio

rKlonos Partyzant

0
05.06.2011 14:30    #6
To dlaczego mogę wybrać jako dostępne zespoły" "Wszystkie", "Tylko reprezentacje" lub "Tylko angielskie kluby" ?

PDrasta Młody aktywista

0
05.06.2011 14:56    #7
Nie możesz, dlatego że masz mało lig wczytanych, do tego tylko z Anglii[z tego co zrozumiałem] Jak możesz prowadzić reprezentację..Estonii, skoro nie masz zawodników z jej reprezentacji(kilku jedynie). A w prowadzeniu reprezentacji chodzi o to, byś mógł mieć nowych zawodników co kilka lat(newgeni z klubów estońskich) oraz mógł dawać powołanie zawodnikom, którzy tobie odpowiadają, oraz miał w kim wybierać. Nie będziesz miał zawodników po prostu.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

loswariatos Młody aktywista

0
05.06.2011 16:00    #8
[quote=rKlonos]To dlaczego mogę wybrać jako dostępne zespoły" "Wszystkie", "Tylko reprezentacje" lub "Tylko angielskie kluby" ?[/quote]

No pomyśl chwilę. Skoro masz do wyboru "tylko angielskie kluby", "tylko reprezentacje" i "wszystkie" to co może oznaczać ostatnia opcja? Czyżby kluby angielskie+reprezentacje? Wczytałeś tylko ligi angielskie na małej bazie danych więc jedyna kadra jaką możesz mieć możliwość prowadzić to Anglia. Ewentualnie przy dobrych wiatrach może Walia czy Szkocja, nie wiem jak to jest rozwiązane w przypadku Wielkiej Brytanii.
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.