Co się stało?

Igciu1234 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.06.2011, 17:43    Pytanie
Witam!
Mam spory problem z moim Wolfsburgiem. Wszystko było OK, 3 miejsce w lidze w miare wygrywałem aż nagle przegrałem jakiś mecz i odtąd przegrywam wszystko :( Morale nie są najgorsze (średnia to normalne). O co Kaman ?

Ps. Przed chwilą przegrałem 0:7 z ostatnią drużyną ...

Tobi18 Młody aktywista

0
07.06.2011 18:08    #1
Zawodnicy podłamali się porażką. Spróbuj podnieść ich morale, np. mówiąc na konferencjach, że wierzysz w zwycięstwo i takie tam. Jak nie pomoże zmodyfikuj/zmień taktykę.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Igciu1234 Partyzant

0
07.06.2011 18:26    #2
Na zebraniu dowiedziałem się że moi piłkarze poddają się przed 1-szym gwizdkiem z mocniejszymi drużynami, jak do tego nie dopuścić ?

Czarodziejski Partyzant

0
07.06.2011 19:14    #3
Wygrywam z Chelsea, wygrywam z Liverpoolem, remisuję z Manchesterem a dostaję w dupę ze Stoke i Blackpool.
Moja ulubiona wersja FM'a. Z ogórami się nie da wygrać.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.06.2011 o godz. 19:16

Magicc Ekspert

0
07.06.2011 19:31    #4
[quote=Czarodziejski]Wygrywam z Chelsea, wygrywam z Liverpoolem, remisuję z Manchesterem a dostaję w dupę ze Stoke i Blackpool.
Moja ulubiona wersja FM'a. Z ogórami się nie da wygrać. [/quote]

Da się, cieniasy dostają handicap, ale można to pokonać jeśli się pokombinuje. Po prostu słabiaki zdają się mniej przewidywalnym i bardziej zdeterminowanym rywalem, ale taktyka, zmiany i odpowiednia motywacja wystarczą.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.