Podpisanie kontraktu z 14 letnim zawodnikiem

sikor1609911 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2011, 09:06    Pytanie
Witam mam następujący problem :)
Bardzo często sam wyszukuje zawodników i właśnie udało mi się wyszukać prawdziwą perełkę Afrykańskiej piłki a konkretnie grajka z kraju Zimbabwe :)
Problem w tym że ma 14 lat, wiem ze gdyby zaakceptowal oferte mojego kontraktu przeszedł by dopiero w wieku 16 lat ale o to chodzi ze kontraktu zaakceptować nie chce :) Składam mu ofertę kontraktu i czekam miesiac dwa trzy poł roku rok i dalej nie mam odpowiedzi ani pozytywnej ani negatywnej i gdy wchodze w profil zawodnika to jest tylko wycofaj oferte. Nie wiem co mam zrobić by zaakceptował oferte mojego kontraktu?

kicks Partyzant

0
08.06.2011 14:17    #1
Daj raport scouta. Ogólnie to jeszcze niewidziałem 14 latka w FM'ie 11

PDrasta Młody aktywista

0
08.06.2011 14:24    #2
Ja widziałem nie raz, poza tym moim zdaniem przejdzie jak będzie mieć 18 lat(ja mialem tak, ze gdy mial 15 musialem czekać jeszcze 2,5 roku, az skonczy 18.. Spróbuj wysłać scouta jak kicks wyzej napisal, nic innego do glowy mi rowniez nie przychodzi
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

golex Partyzant

0
08.06.2011 15:48    #3
ja to samo miałem z graczem z Beninu bodajże... Miał 18 lat i mogłem mu zaoferować kontrakt na zasadzie wolnego transferu, mineły 2 lata i nadal jest bez odpowiedzi :D Nie pisze nic, że odrzucił, tylko w centrum transferowym jest w statusie "kontrakt". Pewnie gdzieś w Afryce się list zagubił... :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.