Taktyka o ktorej za chwile przeczytacie zastosowałem w Wisle Krakow ktora zdobyłem wielokrotnie mistrzosto Polski i Puchar Polski udało mi sie tez wygrac Lige Mistrzow. Ten zapisek stracił dla mne sens bo zarabiałem najwiecej z posrod Managerow moja wisełka była uznanym zespolem a mimo to nie mogłem podpisac kontraktu z dobrymi znanymi zawodnikami opierałem sie tylkko na talentach ktorych sam wyszukiwałem. W nowym zapisku rozpoczołem kariere Borusiom Dortmund 2 lata dwa Mistrzostwa dwa niemieckie puchary aktualnie Milan 6 lat 5 mistrzost 4 Liga mistrzow 4 Mistrzostwa klubowe i wszystkie pozostałe puchary krajowe i superpuchary europy. Koniec mojego chwalenia czas przejsc do tego co was moze zainteresowac a mianowicie moja taktyka.
1-4-3-3 Boczni obońcy fun Boczny wsparcie środkowi Obroncy środkowy obrona Pomocnicy ustawieni na srodku. Dwoch z pleceniem wysuniety rozgrywajacy a jeden z poleceniem pomocnik długodystansowiec. Na ataku dwoch napastkików bocznych jako lis pola karnego chyba ze macie napastkika pokoju Hulka z FC posto to kopletny napastki i srodkowy napastnik z poleceniem środkowy napastnik wazne by miał dobra gre głowa. Polecenia dla druzyny:
Filozofia płynny
strategia standardowa lub kontorla
podania bardziej bezpośrednie
Swoboda taktyczna wieksza swoboda
Intensywny pressing
Odbiór bardziej agresywny
krycie strefowe
ostre dosrodkowania
Swoboda pozycyjna Szukaj gry
podania mieszane
1-4-3-3 Boczni obońcy fun Boczny wsparcie środkowi Obroncy środkowy obrona Pomocnicy ustawieni na srodku. Dwoch z pleceniem wysuniety rozgrywajacy a jeden z poleceniem pomocnik długodystansowiec. Na ataku dwoch napastkików bocznych jako lis pola karnego chyba ze macie napastkika pokoju Hulka z FC posto to kopletny napastki i srodkowy napastnik z poleceniem środkowy napastnik wazne by miał dobra gre głowa. Polecenia dla druzyny:
Filozofia płynny
strategia standardowa lub kontorla
podania bardziej bezpośrednie
Swoboda taktyczna wieksza swoboda
Intensywny pressing
Odbiór bardziej agresywny
krycie strefowe
ostre dosrodkowania
Swoboda pozycyjna Szukaj gry
podania mieszane
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2011, 23:14
Najnowsze posty