Nie mam pieniędzy za prawa do transmisji!

Czarodziejski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2011, 20:31    Pytanie
Otrzymałem wiadomość, ze dostałem 40 mln za prawa do transmisji, a jak się okazało w dochodach tego nie mam. Stąd zamiast być łacznie 55 mln na koncie, mam tylko 15, a to całkowicie psuje moje plany transferowe.

PDrasta Młody aktywista

0
11.06.2011 21:09    #1
Sprawdz dochody 'inne', poza tym kasa z transmisji idzie do konta klubowego, a nie do transferowego/płacowego.. myslisz ze zarząd mając 55mln kasy da ci 20-30 na transfery(prośbą)? coś ty, max 2-3mln ; )

Odczekaj 2-3 dni po otrzymaniu wiadomości i sprawdź w dochodach, lub poczekaj na koniec miesiąca z bilansem zysku :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Czarodziejski Partyzant

0
11.06.2011 21:13    #2
Nie ma w dochodach nawet wzmianki o tym. W moich poprzednich karierach właśnie dzięki tej kasie mogłem żyć...
Tak, z 6 mln na transfery wygram ligę mistrzów!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.06.2011 o godz. 21:19

zolw_ik Partyzant

0
11.06.2011 22:02    #3
W niektórych ligach dostaje się od razu, w innych co miesiąc dostajesz część kwoty. Więc nie ma się co martwić.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.