Warta Poznań

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.06.2011, 23:05    Pytanie
Witam , nurtuje mnie pytanie czy opłaca się grać Zielonymi ;>
Chciałbym nimi awansować do pierwszej ligi w pierwszym sezonie ale nie wiem czy opłaca mi się tracić czas na grę tym zespołem ;>
Chciał bym dostać od Was jakieś rady dotyczące tego zespołu ;>
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ^^

jacekzielinski Partyzant

0
12.06.2011 23:41    #1
Dobry menedżer i z takiej drużyny jest w stanie wykrzesać dużo dobrego. Wybór takiej drużyny dobry jest na początek rozgrywki bo i włodarze takiego klubu oraz kibice nie są zbytnio wymagający (czytaj: nie wypieprzą cię po 2,3 porażkach z rzędu) więc będziesz miał czas na spokojne szukanie optymalnej taktyki i w ogóle poznanie silnika gry.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
12.06.2011 23:45    #2
[quote=zollw]Witam , nurtuje mnie pytanie czy opłaca się grać Zielonymi ;>
Chciałbym nimi awansować do pierwszej ligi w pierwszym sezonie ale nie wiem czy opłaca mi się tracić czas na grę tym zespołem ;>
Chciał bym dostać od Was jakieś rady dotyczące tego zespołu ;>
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ^^[/quote]

Na pewno się opłaca, sam wielokrotnie awansowałem nimi do Ekstraklasy a zauważyłem, że gdy ja rozpoczynałem karierę Lechem Poznań to Boguś Baniak też nie miał z tym problemu, w końcu są tam Zakrzewski, Gajtkowski, Reiss czy chociażby Bledzewski w bramce.

PS. W FM-ie 12 powinno być jeszcze łatwiej bo z wielu źródeł dochodzą głosy, że Warte mają wzmocnić znani piłkarze (m.in. Goliński, Żurawski) których zadaniem będzie właśnie wywalczenie awansu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.06.2011 o godz. 23:47

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.06.2011 01:48    #3
Tak, żartuje się nawet, że w obronie zagra duet Mowlik-Bosacki, a w ataku dwójka Żurawski-Reiss.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

zollw Partyzant

0
13.06.2011 06:50    #4
Dobra to dzisiaj startuje wartą ;> bo moja obecna gra zrobiła się monotonna -,- 20-30 wygranych z rzędu , problem w pierwszym pół finale LM i mega łatwe zwycięstwo w finale i tak na okrągło ;/
Żałuję że zmieniłem Newcastle na Chealsea ;/

pajacyk123 Partyzant

0
13.06.2011 12:53    #5
ja gram warta od paru sezonow i zawsze walcze o mistrza. ale to dzieki temu ze pozatrudnialem zawodnikow z afryki, ktorym konczyly sie kontrakty. teraz ich po pare mln funtow moge sprzedawac ale po co skoro najstarszy ma 24 lata, a reszta od 2 w dol. u mnie zaden polak nie gra bo są za slabi:) co sezon sprpwadzam kilku graczy z afryki ktorych naweet zglaszac nie musze do rozgrywek. wiem ze nie na tym gra polega ale...:) lubie transfery bo gra oferuje zbyt malo mozliwosci pobawienia sie w takyka

zollw Partyzant

0
13.06.2011 14:37    #6
a podaj mi nazwiska niektórych z nich na początek przygody z Warciarzami ;>

Tome888 Partyzant

0
14.06.2011 17:14    #7
[quote=kurupt]Tak, żartuje się nawet, że w obronie zagra duet Mowlik-Bosacki, a w ataku dwójka Żurawski-Reiss.[/quote]
A może frytki do tego :D

josedratewka Partyzant

0
14.06.2011 18:32    #8
U mnie na wersji 11.0.3 Warta w sezonie 2012/13 grała drugi sezon w ekstraklasie i w LE jako finalista PP (oczywiście odpadli w pierwszej rundzie).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.