Witam. Mam pewien problem. A właściwie to nie jeden. Zacznę może od tego, iż dopiero od niedawna gram w FM'a. Czytałem wiele poradników tutaj, na cmrev i czasem w jakiś tam sposób mi pomagały, lecz nie wszystkie. Dalej nie potrafię np. dobrze ustawić zespołu. Może tak: gram Almerią, na najnowszym uaktualnieniu, czyli mój zespół po spadku znajduje się w Liga Adelante. Almeria jest oczywiście głównym kandydatem do ponownego wskoczenia do Ligi BBVA. Dodam jeszcze, że wcześniej grywałem takimi klubami jak: TuS Koblenz (awans z 3 do 2 ligi, potem zaledwie dwie wygrane w całym sezonie i spadek) oraz Southampton (zwolniony po niecałej połowie sezonu, gdzie zajmowałem dopiero 7 miejsce a byłem także głównym kandydatem do awansu). Chciałbym uniknąć tego w Almerii, nie popełniać dalej tych samych błędów. Sezon rozpocząłem niezbyt dobrze (1 mecz 0:0 z Huescą, potem wygrana 6:0 z Lugo, remis z Herculesem 1:1 oraz ciężka przeprawa z Numancią - wygrana 2:1). Zespół jest silny, lecz straszliwie nieskuteczny. W jednym meczu potrafię mieć 40 strzałów, 20 w bramkę a pada z tego zaledwie jedna, dwie bramki, przy czym mój przeciwnik ma 5 strzałow i także strzela. Wiem, pewnie powiecie: przeczytaj "historia pewnego meczu". Czytałem, lecz mi się wydaje, że chodzi tutaj raczej o ustawienie poszczególnych ról piłkarzom. Chciałbym, abyście mi pomogli dobrać dobre role dla zawodników lub podpowiedzieć co jeszcze zmienić, bo w składzie mam naprawdę klasowych piłkarzy: Pablo Piatti, Henok Goitom, Kalu Uche, Albert Crusat - to tylko kilku z nich. Gram taktyką kyler z tego forum, nic nie zmieniane. Proszę o sugestie.
Najnowsze posty