transfery

matiass Proletariat

0
29.06.2006, 04:28    Pytanie
gram valenciennes ( 2 liga francuska).i mam taki problem nie moge kupic zadnego zawodnika, ani tych wyprubowanych w innych klubach,ani tych ze słabszych klubów jak np.cannes.mam 1 mln euro na transfery najwieksza płaca 7.500 tyś. a moze zalezy to od tego ze mój klub jest klubem półzawodowym? prosze o pomoc. pzdr

Patrykos16 Proletariat

0
29.06.2006 06:01    #1
Ale to nie jest takie dobre,bo nie ma tam wszystkich którz chcieli by podpisać z tobą kontrakt!

Post pomocny

Patrykos16 Proletariat

0
29.06.2006 06:02    #2
nie masz zadnych kupjonych graczy

Post pomocny

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2006 06:04    #3
dam ci 100zl jak znajdziesz lepszy sposob

Post pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2006 06:29    #4
Zrób jak napisał SyZteM. A powodem może tego być reputacja i status klubu (jak napisałeś: półzawodowy). Jak pograsz troche w tej drugiej lidze, to i status i reputacja napewno będą na wyzszym poziomie ;)

Post pomocny

Pavlov Proletariat

0
29.06.2006 12:09    #5
Zgadzam się ze nie zawsze, kiedy zaznaczy się "wyłącz nierealistycznie cele transferowe" są wszyscy zawodnicy którzy chcą do ciebie przejść. Sam mialem wielokrotnie takie przypadki, gdy zkładałem oferte zawodnikowi z takiej listy, on nie chcial do mnie przejść. Nie wiem być może jest to przyczyna umiejętoności asystenta

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.