klub filialny

Wujcio-Sid Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.06.2011, 14:12    Pytanie
Witam mam problem wlasnie z podjeciem wspolpracy z innym klubem. w FM10 bylo tak ze zarzad dawal mi wolna reke, a ja wchodzilem w dowolny klub i tam robilem cos w stylu podejmij wspolprace.. w FM11 w prosbie do zarzadu mowie o tym zeby taka wspolprace podjac, oni ze oki oki i cos w stylu ze jestem juz tu dlugo i dadza mi wolna reke a ja ze tak zainteresowany. po czym ze sie odezwa... w tym czasie wchodzac w inny lub do wspolpracy nie ma zadnej opcji w ktorej moglbym ja podjąc, a fakt po paru dniach przychodzi komunikat, wiadomosc ze lipa i nie znalezli klubu zadnego...

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
30.06.2011 15:25    #1
Nic nie zrozumiałem, tak to napisałeś
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

AvBarca Partyzant

0
30.06.2011 15:38    #2
chodzi mu o to,że nie znaleźli mu klubu filialnego,a mieli podjąć współpracę to się zdarza ...

Juranu Partyzant

0
30.06.2011 18:41    #3
Chodzi o to, że dostałeś "wolną rękę" co do wyboru klubu, a potem zarząd przysyła wiadomość, że nie udało im się kogokolwiek znaleźć?

Też tak miałem i nic chyba nie możemy poradzić ;)

Wujcio-Sid Partyzant

0
30.06.2011 19:06    #4
To wygląda dokładnie tak..
-Na jaki temat chcialby pan porozmawiac
-powinnismy znalezc klub filialny
- jako ze od dawna zasiadasz za sterami klubu ... zarząd pragnie przekazac ci pelniejsza kontrole nad wspolpraca z klubami partnerskimi. CZY CHIALBYS WYBRAC KONKRETNY KLUB?
-taaa
-wkrotce sie skontaktujemy w sprawie wyboru klubu..

w FM10 wchodzilo sie w liste klubow pozniej w ten konkretny klub i wybieralo jako klub filialny. i pytanie brzmi jak to w fm11 zrobic, zeby wybrac klub ktory ja chce a nie jeden z tych ktore mi zaproponuja jesli jakies znajda

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.06.2011 o godz. 19:18

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.07.2011 00:04    #5
I oni za jakiś czas przyślą Ci wiadomość z wymienionymi klubami i wówczas będziesz mógł zdecydować który wybrać :P ale tylko z tych które oni Ci zaproponują.
Niestety nie ma tak jak we wcześniejszej wersji że sam proponujesz klub i oni sprawdzają czy możliwa jest współpraca.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.