Niezadowolenie z reżimu treningowego

ansh Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.06.2011, 19:22    Pytanie
Mam problem. Otóż prowadząc moje VVV-Venlo stwierdziłem, że mam w nim sporo młodych talentów,więc przydałoby się pogrzebać trochę w reżimach treningowych by grajkowie jak najszybciej rozwinęli swoje umiejętności. Podszedłem do sprawy indywidualnie i każdemu zawodnikowi stworzyłem osobny reżim. Byłem pewien, że dopasowałem je świetnie. Niestety,myliłem się. Po jakimś miesiącu-dwóch, wielu zawodnikom zaczęły spadać atrybuty (najbardziej drastyczny przypadek pokazuję tutaj http://ansh.(...)z_tytulu [atrybuty które spadły to m. in. szybkość o 3, przyspieszenie, zwinność i równowaga o 2, przewidywanie, podania, strzały z dystansu, technika, drybling, współpraca, decyzje i gra bez piłki o 1] tutaj jego reżim http://ansh.(...)_tytulu2 ) i praktycznie każdy z nich jest niezadowolony bądź ze zbyt dużej intensywności treningu (wtedy zmniejszam mu takową) bądź z samego reżimu (wtedy nie wiem co robić). I tutaj jest moje pytanie. Czy da się jakoś sprawdzić co dany zawodnik chciałby zmienić w swoim reżimie? Podejrzewam, że nie, ale upewnić się nie zaszkodzi. Ogólnie prosiłbym o jakiekolwiek porady, jak coś to mogę wrzucić jeszcze parę screenów z piłkarzami i ich treningiem. Ustalanie reżimów to zawsze była moja słaba strona, ale takich problemów ze spadającymi atrybutami i niezadowoleniem wśród piłkarzy jeszcze nigdy nie miałem. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

ok, link już poprawiony

//Edytowano 5 razy, ostatni raz 30.06.2011, 19:53

Wujcio-Sid Partyzant

0
30.06.2011 19:39    #1
po pierwsze to na obu fotach jest to samo. po drugie. spadl mu tylko jeden atrybut.. zdarza sie ja jak widze spadki umiejetnosci to w rozmowie prywatnej robie zeby bardziej sie starał jesli np che zostac w klubie. a co do rezimu hmm moze sprobuj fileplanet>rozne. i masz tam do pobrania treningi.. ja osobiscie nigdy nie bylem dobry w treningach ale z tych jestem zadowolony oi co najwazniejsze pilkarze mi nie marudza

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.06.2011 o godz. 19:39

ansh Partyzant

0
30.06.2011 19:59    #2
na screenie spadł mu tylko jeden atrybut, ale to jest z danego miesiąca spadek, w poprzednim było tak jak napisałem wyżej.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
30.06.2011 20:04    #3
http://www.cmrev(...)owy.html

Może coś wynajdziesz :)

ansh Partyzant

0
30.06.2011 20:16    #4
mam nadzieję :) dzięki za pomoc, zobaczymy czy coś się poprawi

GuMkAzMaJtEk Partyzant

0
30.06.2011 21:05    #5
Od kiedy:
- ma poważny uraz,
- ma przydzielony trening indywidualny,
- ma przydzielony trening pozycji,
- zespół ma przygotowania do meczu na obecnym poziomie;
?
Gdybyś podrzucił wykresy atrybutów, które uległy spadkowi moglibyśmy na niego nanieść ta daty.
Jak wygląda trener odpowiadający za te atrybuty i jak wyglądają jego przydziały?

ansh Partyzant

0
30.06.2011 21:28    #6
@GuMkAzMaJtEk
1.uraz ma dopiero od jakiś dwóch tygodni, atrybuty zaczęły spadać wcześniej
2.trening indywidualny ma przydzielony od jakiegoś miesiąca, to też raczej nie to
3.trening pozycji przydzieliłem dosłownie dwa dni (w grze oczywiście) wcześniej
4. przygotowania do meczu mam zazwyczaj różne (zależne od przeciwnika), ale zazwyczaj mam "poruszanie się w ataku" i tak jest od dobrych 7 miesięcy
5. już podrzucam http://ansh.(...)F7K4eEG1 oraz http://ansh.(...)1lFNVkkd
ale szczerze mówiąc mało na nich widać moim zdaniem; do tego przy paru atrybutach, które spadły ich wykresy sugerują, że nic takiego nie miało miejsca lub nawet, że wzrosły (sic!), chyba jakieś bug FM-a
6.trener jest niezły choć fakt, że ma wiele przydziałów, co nie zmienia faktu, że wcześniej miał tyle samo przydziałów, a jednak żaden spadek atrybutów nie miał miejsca.

ukinho Partyzant

0
30.06.2011 21:50    #7
mam rozwiązanie na twoje problemy z reżimem

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.06.2011 o godz. 21:51

ukinho Partyzant

0
30.06.2011 21:52    #8
zwróć uwagę na obciążenie

ansh Partyzant

0
30.06.2011 22:06    #9
Jak zrobiłeś taki reżim? Ja ustawiając identycznie wszystkie paski (może nawet trochę mniej dałem aerobiku i siły) mam obciążenie bardzo wysokie i bardziej się już zwiększyć obciążeń nie da.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution