Problem ze znalezieniem klubu filialnego.

tkooo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2011, 17:07    Pytanie
Gram Barceloną, rok 2012. Poszukuję klubu filialnego, do którego mógłbym wypożyczać swoich zawodników. Za pierwszym razem zarząd odpowiedział, że poszuka klubu. Po jakimś czasie odpowiedział, że mimo starań nie udało im się znaleźć odpowiedniego klubu. Za drugim razem odpowiedział, że sam mogę wybrać takowy klub. Niestety nie znalazłem, gdzie mogę go wybrać. I znów po jakimś czasie zarząd odpowiedział tak samo jak przy pierwszym razie. Gdzie mogę wybierać ten klub?

tkooo Partyzant

0
07.07.2011 23:16    #1
Podbijam :(

yankes750 Partyzant

0
07.07.2011 23:42    #2
Za jakiś czas powinieneś dostać wiadomość o liście potencjalnych kandydatów na klub filialny. Z listy kilku klubów ty sam możesz zadecydować, który klub wybrać. Jeśli zarząd mówi że nie udało się znaleźć odpowiedniego klubu to nic nie możesz raczej zrobić. Ponawiaj prośby aż w końcu zarząd prześlę ci listę kilku klubów.

tkooo Partyzant

0
07.07.2011 23:44    #3
Tyle też wiem :) myślałem po prostu, że sam mogę zaproponować te kluby, a nie tylko wybrać z pośród tych, które zarząd zaoferuje ;)

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.07.2011 11:22    #4
Możesz sam zaproponować klub, o ile oczywiście dostaniesz taką opcję. Musisz jedynie być wystarczająco długo managerem konkretnej drużyny. Po prośbie o klub filialny mija pewien okres czasu i pojawia się okno wyboru klubu, dowolnego - tak, jak w przypadku organizacji sparingów. Wybierasz klub, znów mija ileśtam czasu i zarząd informuje Cię, czy udało się nawiązać współpracę, czy nie. Nie jestem w 100% pewien kolejności w/w procedury, lecz dwukrotnie zdarzyło mi się coś takiego (Athletic Bilbao i Besiktas Istanbul).
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Salim Partyzant

0
08.07.2011 11:29    #5
A jak mozna samemu wybrac ten klub?
Tzn gdzie znalezc taka opcje ? ;>

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.07.2011 11:37    #6
Tak, jak napisałem.

1. Musisz być wystarczająco długo w klubie (dobre 3 sezony)
2. Po prośbie o wybór klubu filialnego zarząd zapyta się, że skoro jesteś tak długo, to może osobiście chciałbyś zdecydować o konkretnym klubie
3. Mija parę tygodni, po czym pojawia się informacja, że zarząd prosi o wybór klubu, lecz nie ze standardowych 4 proponowanych, a tak, jak w przypadku meczy towarzyskich
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Salim Partyzant

0
08.07.2011 11:41    #7
A no dobra dzieki : )
Bo o tym ze trzeba byc dlugo w klubie i ze zarzad sam mi musi to zaproponowac to wiedzialem ; )
Tylko o tym jak wybrac klubu to bylem zielony ; )
Dzieki : )

tkooo Partyzant

0
08.07.2011 17:51    #8
[quote=oldgunz]Możesz sam zaproponować klub, o ile oczywiście dostaniesz taką opcję. Musisz jedynie być wystarczająco długo managerem konkretnej drużyny. Po prośbie o klub filialny mija pewien okres czasu i pojawia się okno wyboru klubu, dowolnego - tak, jak w przypadku organizacji sparingów. Wybierasz klub, znów mija ileśtam czasu i zarząd informuje Cię, czy udało się nawiązać współpracę, czy nie. Nie jestem w 100% pewien kolejności w/w procedury, lecz dwukrotnie zdarzyło mi się coś takiego (Athletic Bilbao i Besiktas Istanbul).[/quote]

Na początku drugiego sezonu dostałem wiadomość od zarządu, że sam mogę wybrać klub. Jednak żadna opcja wybrania tego klubu mi się nie pojawiła.

Marjo_O Partyzant

0
08.07.2011 19:27    #9
Ja zaczynam 8 sezon w Badajoz, jestem 3-4 siłą w Hiszpanii za Realem, Atletico i Barcą,reputacja kontynentalna, mam 2 kluby filialne do wypożyczeń (Cartagena i Real Union), Puerto Rico do finansów. Gdy proszę o klub filialny to zarząd mówi, że ok, czy chcę sam wybrać - ja się zgadzam, a potem albo nie znajdują żadnego, albo dają standardowe 4 do wyboru (nie wybieram, bo chcę z grywalnej hiszpańskiej ligii - mam załadowane segunda b i wyższe). Doczekam się kiedyś???
Btw-kluby mają CHYBA limity klubów filialnych, które zależą od reputacji. Wie ktoś coś dokładniej - ile klubów na jakiej reputacji?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.