Gra Słabszymi Klubami

kosior145 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2011, 19:17    Pytanie
Witam Wszystkich, otóż mam pytanie dotyczące graniem zespołami o niższej reputacji, Chciałbym wysłuchać waszych porad dotyczących właśnie słabszych klubów, chciałbym żebyście mi pomogli, wysłucham każdych porad. Chodzi mi dokładnie czy jak gra sie np. Brentford, to do czego przywiązywać większa wage, Taktyka, Motywacja, Zarządzanie, Transfery, Nigdy nie byłem wybitnym Taktykiem, ale ogarniam te ważniejsze sprawy dotyczące taksy. Proszę o porady

Falcon Przodownik pracy

0
03.07.2011 19:31    #1
I tak praktycznie co 1-2 sezony,będziesz musiał wymieniać praktycznie cały skład( jeśli awansujesz wyżej) z powodu umiejętności. Do niższych lig ciężko sprowadzić młodych, oprzyj swoją kadrę na zawodnikach + 30 którzy w niższych ligach mogą zdrowo wymiatać. Warto również powalczyć w pucharach, w których drużyny z wyższych lig często wystawiają rezerwy, a i kasa z tych pucharów jak na warunki 5 czy tam 4 ligi jest dobra.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kosior145 Partyzant

0
03.07.2011 19:35    #2
Troche cięzko brać jakichkolwiek piłkarzy ponieważ 0 zł na koncie, chodzi mi o to ze niektórzy robią np z jakiegoś polskiego klubu, klub który walczy o Mistrzostwo w LM, ja nie wiem jak oni to robią, i własnie chcem sie dowiedzieć co trzeba robic zeby ze słabego zrobić dobry, bo grac tymi średnimi albo dobrymi klubami nie podoba mi się

kopacz Młody aktywista

0
03.07.2011 19:44    #3
Najważniejsze są dwa elementy: transfery i dobra taktyka. Ja grając od 6 ligi angielskiej co sezon w przypadku awansu wymieniam cały skład bo ten który miałem był już za słaby na klasę rozgrywkową wyżej.

Falcon Przodownik pracy

0
03.07.2011 19:51    #4
Zawodników musisz z wolnego transferu ściągać. Nie wiem jak w FM 11 ale w starszych wersjach, to w niższych ligach na lajcie robiło się awans sprowadzając rodaków, którzy tam za niską kasę kopali a, trzymali poziom.
Przeczytaj również Szkołę Taktyki a sporo się dowiesz.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kosior145 Partyzant

0
03.07.2011 19:55    #5
z transferami to zabardzo problemów nigdy nie mam, można tak powiedzieć mam szczęscie do kupywania piłkarzy, gorzej z taktyką, nie wiem dokładnie jak takimi grać

kosior145 Partyzant

0
03.07.2011 19:56    #6
Szkołe Taktyki juz czytałem, ogółem w Menedzery gram juz troche czasu, ale bardzo rzadko takimi słabeuszami

kosior145 Partyzant

0
03.07.2011 19:58    #7
A gotowca nie będę sciągał, poprostu nie wiem jak można ściągać taktyke, to zabija zabawe ponieważ wszystkie zasługi nie przypiszesz sobie, lecz komuś kto zrobił taktyke

Zymon Partyzant

0
03.07.2011 21:01    #8
A w FM2007 lub FM2008 jest łatwiej?bo ma te wersje i mam dużą ochotę zagrać jakimś klubem z niższych lig.Tylko mam pytanko
1.Jak wy robicie że co roku awansujecie do wyższej ligi?piszecie że zmieniacie całe kadry zespołów a jak póżniej to wychodzi z zgraniem zespołu?
2.Co ile gracie tam dni?co 3 czy co 6 dni?
3.Macie szerokie kadry?czy lepiej miec kadry typu:2-brakarzy,8-obronców,8-pomocników,4-napastników
4.Jakimi tam gracie taktykami?typu np.szeroka gra,szybkie tempo,podania krótkie czy bardziej podania bezposrednie,waska gra,tempo normalne...
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

0
03.07.2011 21:02    #9
ile dostaje sie kasy za awans z 3 ligi angielskiej do 2?
Czy tylko w fm2011 w meczach pucharowych kluby typu Chelsea,Arsenal itp. wystawiaja rezerwy czy w poprzednich wersjach tez?
Jesli zmieniacie kadry to kiedy to robicie?sprowadzanie przed otwarciem okienka(zaraz po ostatnim meczu w sezonie) czy czekacie na poczatek nastepnego sezonu w wyzszej lidze i patrzycie kto sie jeszcze nadaje do gry a kto do odstrzału...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.07.2011 o godz. 21:16

był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.