Gra Słabszymi Klubami

kosior145 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2011, 19:17    Pytanie
Witam Wszystkich, otóż mam pytanie dotyczące graniem zespołami o niższej reputacji, Chciałbym wysłuchać waszych porad dotyczących właśnie słabszych klubów, chciałbym żebyście mi pomogli, wysłucham każdych porad. Chodzi mi dokładnie czy jak gra sie np. Brentford, to do czego przywiązywać większa wage, Taktyka, Motywacja, Zarządzanie, Transfery, Nigdy nie byłem wybitnym Taktykiem, ale ogarniam te ważniejsze sprawy dotyczące taksy. Proszę o porady

Sztaficer Młody aktywista

0
04.07.2011 11:48    #20
Kosior, to zależy od Ciebie, jak grasz ofensywnie to linię obrony ustawiasz na wysuniętą, tempo wysokie, tak na logikę, gra jak najszybsza i najbardziej ofensywna. Zawsze to coś daje, tylko zawodnicy mogą się buntować, ale z czasem to przejdzie. Buntować, znaczy gra będzie dla nich za szybka.

Dzięki za info zetkaii

Zymon, nie da się, po prostu Polska liga była, jest i będzie bagnem tam. Tutaj da się zmienić, ale sporo roboty, najlepiej grając z kimś dwoma drużynami, wtedy większe szanse na jakiś sukces :D

Elmut Partyzant

0
05.07.2011 09:12    #21
Gra długo terminowa w fm jest bardzo wymagajaca, ja gram w ta serie gier od 96 roku od pamietnego champinshipmanagera 2 (oczywiscie dla wiekszosci ten tytul nic niemowi) moim najwiekszym sukcesem na perzelomie mojej 15 letniej kariery jest zdobycie w cm 01/02 dolcanem zabki po 17 sezonach LM, i jakis 7 mistrzostw Polski , okolo9 pucharow polski,
Moim zdaniem w nowych fm-ah jak chcesz pograc w 4 lidze angielskiej najwazniejsza jest taktyka(i nikt mojego zdania nie zmieni) mysle ze jak zaczniesz jakims dobrym 4 ligowcem to do 2 ligi mozesz awansowac tylko za pomoca wlasnego skila, Oczywiscie transfery sa integralna czescia tej zabawy, ale jak mowie poczatkowe ligi mozna ugrac bez spektakularnych transferow.
Pozniej wiadomo zeby sie liczyc i isc dalej niezbedne beda tak owe transfery, w dzisiejszych czasach zeby byc na topie nawet barcelona wydaje co roku gigantyczne pieniadze na transfery zeby niezostac w tyle

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.