Zła atmosfera, FM2011

AVB999 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2011, 21:53    Pytanie
Witam, gram w fm11 Chelsea i po pierwszym sezonie udało zdobyć mi się potrójną koronę(ekstraklasa,LM,FA CUP) a moi podstawowi piłkarze chcą odejść(Terry,Lampard oraz Benayoun który w sumie może odejść bo niczego nie wnosi i głownie grzeje ławkę) ponieważ twierdzą że przeze mnie w klubie jest zła atmosfera i chcą bym wystawił ich na rynek transferowy no i tak robię bo wiadomo z niewolnika nie ma pracownika... Ale to są kluczowe postacie CFC i chciałbym ich zostawić do końca kariery. Proponowałem im nowe kontrakty bardzo korzystne ale oni nie chcą przedłużać umowy i nadal chcą odejść. Morale przez cały sezon mieli Znakomite/B.dobre bo jak wcześniej wspomniałem wygrałem sporo pucharów no i rozmowy motywacyjne staram się przeprowadzać IMO dobrze, po wygraniu ważnego meczu często chwalę ich za postawę być może za często no ale nie sposób ich nie chwalić jeśli wygrywają puchary i inne ważne mecze typu Chelsea vs. Arsenal. Zdarzały się porażki i remisy z drużynami o klasę słabszymi i wtedy bywałem ostry w pomeczowych rozmowach motywacyjnych ale zazwyczaj reagowali na to lepszą grą w następnym meczu więc nie wiem gdzie robię błąd. Jeśli chodzi o transfery kupiłem tylko jednego zawodnika(Giorgio Chiellini) ponieważ Alex od dłuższego czasu chce odejść. Miałem także problem z Mikelem z dwa miesiące przed zakończeniem sezonu również chciał odejść więc zgodziłem się z wpisaniem go na listę transferową lecz po zakończeniu sezonu poprosił bym usunął go z listy transferowej więc tak zrobiłem ponieważ dobrze sprawuje się jako defensywny pomocnik. Każdy z nich argumentował swoją decyzję tym że nie potrafię prowadzić tego klubu i przeze mnie jest właśnie zła atmosfera. Obecnie piłkarze są na wakacjach. Może zmniejszyć im intensywność treningu? Jest średnia choć maksymalnie podwyższona a sami piłkarze często skarzą się właśnie na intensywność treningu twierdząc że jest za wysoka wtedy daje im dzień wolnego co by odpoczęli i może w tym popełniam kluczowy błąd. Dajcie jakieś rady bo już nie mam pojęcia jak zatrzymać w klubie Terry'ego i Lamparda. Pzdr :)

golex Partyzant

0
04.07.2011 21:59    #1
Tu na pewno nie chodzi o trening... Musiałeś coś spieprzyć w rozmowach z zawodnikami ;). Ewentualnie często zawodnicy oburzają się o to jak jednego z graczy ukarzesz karą finansową i później ciężko to naprawić... Mogleś też nie dotrzymać jakieś obietnicy... Wejdź w profil zawodnika-->osobisty i zobacz co tam pisze :)

Falcon Przodownik pracy

0
04.07.2011 22:15    #2
A może jest też winna zbyt niska reputacja trenera? Jaką masz reputację?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

AVB999 Partyzant

0
04.07.2011 22:23    #3

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.07.2011 o godz. 22:35

AVB999 Partyzant

0
04.07.2011 22:30    #4
reputacja-światowa. Obiecałem że poprawię atmosferę ale nie wiem jak

tkooo Partyzant

0
04.07.2011 22:36    #5
W mediach i w prywatnych rozmowach chwal piłkarzy za dobre występy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.