Problem z wypozyczeniem

SKP Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2011, 22:16    Pytanie
Witam,
mam problem z wypozyczaniem. Nie moge wypozyczyc nawet zawodnikow znajdujacych sie na "liscie do wypozyczenia".
Kiedy klikam "zloz oferte" moge zlozyc zapytanie, oferte transferu, testow ale opcja wypozyczenia (a takze wspolwlasnosci) jest nieaktywna. :/
Czy ktos ma pomysl o co moze chodzic?
Gram w 3lidze polskiej(czyli na dodatku-baza podstawowa z wszystkim latkami).
Nie wiem, moze sa jakies uwarunkowania ze nie mozna prowadzic tego typu negocjacji poza okienkiem czy cos... A moze to znaczy ze kluby nie chca wypozycazc zawodnika do tak niskiej ligi? Naprawde ciezko mi to rozkminic.

Przy okazji zadam zapewne dobrze znane wszystkim pytanie :D- jesli wybralem tylko 3ligi polskie i zadnej innej jako grywalna czy podglad to beda w przyszlosci pojawiac telenty i zawodnicy w wystarczajacej ilosci? Wybralem srednia albo duza baze(gre zaczynalem w kwietniu) plus naprawde dluga liste zawodnikow z kraju, regionu czy najwyzszej ligi (krajow europy). Czy nie bedzie tak ze gdy rozgrywka sie juz rozkreci ci zawodnicy odejda na emeryture a w ich miejsce nie pojawi sie rownie duzo nowych i bedize problem?
Pytam bo przez ostatnie miesiace mialem bardzo malo czasu i mam rozegrana ledwo jedna runde(wiec jak cos zmieniac to teraz) ;). Do tego przez kilka ostatnich lat mialem przerwe od FM/CMa

Mar1992 Przodownik pracy

0
11.07.2011 22:36    #1
Wypożyczać można tylko podczas trwania okienka transferowego.

Spokojnie, regenów będzie się tworzyło od groma.

Użytkownik uznał post za pomocny

SKP Partyzant

0
11.07.2011 22:43    #2
To mi sie podoba- krotko, konkretnie i na temat ;)
Jeszcze raz dzieki za szybka odpowiedz!

Szotgun Partyzant

0
11.07.2011 22:59    #3
[quote=Mar1992]Wypożyczać można tylko podczas trwania okienka transferowego.

Spokojnie, regenów będzie się tworzyło od groma.[/quote]
Boże, cóż za prosta odpowiedź ale zawsze najlepsza. Trzeba było trochę pomyśleć SKP. :P
..::Hala Real Madrid::..

SKP Partyzant

0
12.07.2011 10:35    #4
Hm nie wiem jaki sens ma twoja wypowiedz, tak jak nie wiem jaki zwiazek ma myslenie ze znajomoscia gry...
;)

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.07.2011 10:59    #5
Nie chodzi tu tylko o fakt, że wypożyczać można wyłącznie w trakcie okienka transferowego. Kupować też przecież można tylko wtedy, lecz nawet poza okienkiem była taka opcja. Przypuszczam, że zawodnicy, którymi się interesowałeś, mają status 'klub nie chce wypożyczyć tego zawodnika', stąd też niemożność jego wypożyczenia.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

SKP Partyzant

0
12.07.2011 22:07    #6
Tylko ze -jak pisalem na poczatku- nie moglem wypozyczyc tych ktorzy mieli status "ten zawodnik moze zostac wypozyczony" ;).
Wyglada na to ze Mar1992 mial racje, doszedlem z rozgrywka do okienka i bez problemu moglem juz skladac oferty wypozyczenia.
Dziwne bo tak jak piszesz np negocjowac transfer mozna caly rok ale coz... ;)
Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.