Problem z nową reprezentacją

aquarius1978 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2011, 01:36    Pytanie
Witam,

Z tego co się zorientowałem to w FM2011 nie można dodawać nowej reprezentacji w edytorze ( swoją drogą nie wiem,kto to wymyślił ), można jedynie pozmieniać te, które istnieją np. Kraj Basków,NRD, ZSRR itd. Problem w tym, że takiego "nowego" kraju nie mogę dodać do kontynentu, a to pewnie spowoduje, że ten nowy kraj nie będzie brał udziału w El.MŚ czy El.ME. Czy jest jakaś możliwość dodania tego kontynentu? Oczywiście zawsze mogę zmienić jakiś istniejący europejski kraj np.Wyspy Owcze i je edytować. Czy ktoś może jakoś to obszedł?
patch 11.3.0

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
17.07.2011 01:57    #1
[quote]This mod unlocks the ability to switch the "continent" of the nations on the editor. You could put Brazil into Europe for example if you were so inclined.

There are also 13 unplayable nations in the game that act as placeholders for record keeping such as USSR, Monaco or Pays Basque. If you unlock this functionality then you can set them as playable in the game by adding them to an existing continent and removing someone for them to replace.[/quote]
http://www.neose(...)nations/

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.07.2011 o godz. 01:58

aquarius1978 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.07.2011 10:00    #2
Dzięki, właśnie o to mi chodziło.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution