Poziom akademii piłkarskiej

Finrod Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2011, 14:13    Pytanie
Hej. Chciałbym się spytać, jak zwiększyć poziom akademii piłkarskiej w moim klubie. Z tego, co czytałem, kilka osób napisało, że można ją tylko "mieć", ale nie rozbudowywać. Natomiast ja (przy użyciu FMRTE) "odkryłem", że na przykład Barcelona ma poziom akademii piłkarskiej 20, kilka klubów ma także powyżej 1, a u mnie poziom to 1 i brak opcji jakiejkolwiek rozbudowy. Dodam, że gram polskim klubem i finanse mam na bardzo dobrym poziomie. Czy komuś udało się osiągnąć wyższy poziom akademii? Od czego może on zależeć?

PDrasta Młody aktywista

0
18.07.2011 14:41    #1
Siedziba zarządu -> Prośba do zarządu -> Obiekty Jeżeli nie ma, to poczekaj, innej rady nie znam.

O to Ci chodziło, tak?
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Finrod Partyzant

0
18.07.2011 16:04    #2
No nie do końca. Chodzi o to, że w siedzibie zarządu rozbudować akademii się nie da, bo wyskakuje informacja, że klub już posiada akademię. A porównując kluby w FMRTE ewidentnie jej poziom w niektórych jest wyższy. A u mnie tylko 1. Więc chyba jakoś można go podnieść.

Donci Partyzant

0
18.07.2011 17:15    #3
Czesc mam problem gram Zniczem Pruszków mam rok 2025 od 7/8 lat zdobywam wszystko co mozna w polskiej lidze jestem na 25 miejscu rankingu klubow europejskich moi zawodnicy sa szczesliwi ze graja w moim klubie ale malo z nich chce przedluzyc kontrakt , niekiedy przechodza do klubu gorszego od mojego i slabszej ligo obeznie polska liga jest na 14 miejscu i Mistrz kraju gra od razu w fazie grupowej ligi mistzrów :) co zrobic zeby te ubeki podpisywali kontrakt w wiekszosci z nich jestem w uwielbionych >??

A i czy mozna pozyskac 16 latka zeby przeszedl do mnie w wieku 16 lat a nie 18 i jak to sie robie jesli mozna ?

MiceQ Partyzant

0
18.07.2011 17:16    #4
Donci, załóż nowy temat!

jaruone Młody aktywista

0
18.07.2011 18:25    #5
Ten gość wrzuca to dziadostwo w chyba 10 temacie - droga do Reakcjonisty prosta jak E7 ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.