PROBLEM Z PRZEDLUZENIEM KONTRAKTU

Donci Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2011, 17:42    Pytanie
Czesc mam problem gram Zniczem Pruszków mam rok 2025 od 7/8 lat zdobywam wszystko co mozna w polskiej lidze jestem na 25 miejscu rankingu klubow europejskich moi zawodnicy sa szczesliwi ze graja w moim klubie ale malo z nich chce przedluzyc kontrakt , niekiedy przechodza do klubu gorszego od mojego i slabszej ligo obeznie polska liga jest na 14 miejscu i Mistrz kraju gra od razu w fazie grupowej ligi mistzrów :) co zrobic zeby te ubeki podpisywali kontrakt w wiekszosci z nich jestem w uwielbionych >??

A i czy mozna pozyskac 16 latka zeby przeszedl do mnie w wieku 16 lat a nie 18 i jak to sie robie jesli mozna ?

Finrod Partyzant

0
18.07.2011 17:52    #1
Co do pierwszego problemu, to może masz za małą reputację. Wygrywanie tylko w lidze może być za małym postępem. Spróbuj wygrać coś w Europie. Ja wygrałem 2 razy Ligę Europy, a i tak niektórzy zawodnicy nie chcą podpisać kontraktu i uciekają na przykład do Karpat Lwów... Jedynym lekiem na to jest ich sprzedaż, jeśli nie chcesz tracić pieniędzy i szukanie nowych.

Co do drugiej sprawy: można. Po prostu musisz znaleźć takiego zawodnika i go kupić. Ograniczenie transferów od 18 lat jest w Brazylii na pewno. Tam jest taki przepis, że tylko po skończeniu 18 lat mogą wyjechać za granicę. Więc jak kupujesz kogoś z Brazylii, to tak będzie. W innych krajach już chyba nie. Ja na przykład kupiłem 16-letniego obrońcę z Francji, więc jest to możliwe.

PDrasta Młody aktywista

0
18.07.2011 18:04    #2
To, że nie chcą przedłużyć to już nie twoja wina. Tak już jest w FMie że liga polska jest słaba, 14 miejsce w rankingu lig to nie jest zbyt wysokie miejsce :P [obecnie chyba 25 miejsce, o ile się nie myle] więc po 15 latach gry możnaby coś więcej osiągnąć :P w roznych krajach sa rozne zabezpieczenia, akurat tego nie mozesz sciagnac ponizej 18 lat, z innego kraju będziesz mógł.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Donci Partyzant

0
18.07.2011 18:18    #3
ze liga jest na 14 miejscu to nie moja wina bo lech i legia stoja w miejscu od poczatku jeden zespol tego chyba nie pociagnie.

Mozna prowadzic reprezentacjei klub ?

Finrod Partyzant

0
18.07.2011 18:22    #4
Pewnie, że można. Prowadzenie tylko reprezentacji może być nudnawe. Oczywiście nie wiadomo też, czy klub zgodzi się na prowadzenie równolegle reprezentacji, ale zazwyczaj nie robi problemów.

Donci Partyzant

0
18.07.2011 19:08    #5
moze zaczne inwestowac w polaczkow od 15 lat mam 1 :)

MiceQ Partyzant

0
18.07.2011 21:29    #6
Ciekawe jak ty grasz, że lech i legia stoją w miejscu?

Donci Partyzant

0
19.07.2011 16:23    #7
nie wiem ale maja slabe sklady tak samo srednie jak na poczatku , a gram tak ze srednia wieku w wyjsciowej jedensce to 20/21 lat i ogolnie calyy zespol jestem fabrykom talentow, nie kupuje zabardzo Brazylijczykow bo sa drodzy wole afrykanow

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution