Chodzi tutaj o podanie możliwie jak najwięcej dobrych piłkarzy z wolnego transferu, których można pozyskać. Oczywiście chciałbym aby każdy z was pisał w którym sezonie dana perełka (bądź gwiazda) się nawinie. Szczególnie chodzi mi tutaj o pierwsze okno transferowe, kiedy to zaczyznamy grę - wiadomo, u każdego kariera toczy się inaczej i pare sezonów później wszystko wygląda zupełnie odwrotnie. Chodź dość często zdarza się i tak, że kariera danego gracza (piłkarza) potoczy się bardzo podobnie w dwóch osobnych grach. Możecie tkaże napisać do jakiego klubu dany zawodnik się nadaje i czy jest wybredny.
Ja zaczynam właśnie kariere Portsmouth i przydałoby mi się kilka dobrych graczy z wolnego transferu. Czy to przyszłościowe talenty, czy też gracze na ławę... Najchętnie jednak widziałbym potencjalnego gracza do pierwszej '11'
Ja zaczynam właśnie kariere Portsmouth i przydałoby mi się kilka dobrych graczy z wolnego transferu. Czy to przyszłościowe talenty, czy też gracze na ławę... Najchętnie jednak widziałbym potencjalnego gracza do pierwszej '11'
Najnowsze posty