Wypożyczenie

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.07.2011, 13:32    Pytanie
Witam.
Mam mały problem, a mianowicie, grając Fiorentiną wystawiłem Gilardino na sprzedaż, dostałem ofertę od Man Utd opiewającą na 17 mln € i ją przyjąłem. Ale Alex nie zaakceptował kontraktu (chyba pierwszy raz widzę, żeby gracz zespołu o reputacji Fiorentiny nie przyjął oferty Manchesteru). A że nie miałem innej oferty, to zaproponowałem go klubom za 17 mln- żeby nie być stratnym. Dostałem kilka ofert, ale wypożyczenia, w tym najlepszą przedstawił Manchester- z kwotą wykupu 17 mln €.
I tu rodzi się pytanie: czy jeśli wypożyczę teraz Gilardino do United i oni zdecydują się pod koniec sezonu go wykupić, to czy jest szansa że on zgodzi się na ten transfer? Bo nie opłaca mi się go wypożyczać, płacić mu 50% pensji, jeśli on za pół roku wróci i nie będę się mógł go pozbyć.
Darkness... for me is where I shine

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2011 13:35    #1
Istnieje taka szansa.Pozdrawiam

Sztaficer Młody aktywista

0
20.07.2011 13:43    #2
Jeśli będzie tam grał i wywalczy miejsce w składzie nie mając tego u Ciebie pójdzie na pewno. Nie pozwalaj na płacenie przez siebie 50% pensji, no chyba, że zastrzeżesz sobie prawo do ściągnięcia go z wypożyczenia. No chyba, że zaoferujesz go za mniej i sprzedasz bo podane przez Ciebie warunki są niekorzystne.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution