Więcej kibiców na stadionach

chciuczek Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
23.07.2011, 16:10    Pytanie
Witam. Co zrobić, żeby więcej kibiców przychodziło na mecz? Stadion nie jest pełny. Gram lechem.

szycha333 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.07.2011 14:08    #10
Nie wiem jak jest, ale karnet jest cało roczny i dla kibica wychodzi taniej niż bilety na każdy mecz. Jedyną zaletą karnetu jest to że dostajesz kasę na początku sezonu. Przynajmniej tak mi się wydaję

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
25.07.2011 16:01    #11
[quote2=jaruone]
FMRTE mówi mi że 5 tyś to widownia maksymalna w Twoim przypadku (z Queen's Park FC). W Lipsku każdy klub ma tą wartość na 60 tyś więc mierzi mnie wolny przyrost widowni - było nie było mój klub gra najwyżej ze wszystkich z tego miasta.[/quote2]

Ale przecież ta wartość max attendence jest zmienna i to 5 tys. bez kłopotu wzrasta wraz z sukcesami. Oznaczy tylko ile maksymalnie widzów W TEJ CHWILI może się pojawić na stadionie. Widocznie ktoś uznał, że gdyby z Twoim zespołem z Lipska grał np. Real Madryt to właśnie 60 tys. ludzi by przyszło.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

jaruone Młody aktywista

0
26.07.2011 13:09    #12
@Kleyo - nie pomieścili by się ;)
W każdym sezonie po awansie sprawdzam w FMRTE czy dane o minimalnej/średniej/maksymalnej frekwencji się zmieniły i są takie same - ale pewnie masz rację i "gdzieś" ta wartość się zmienia skoro na derbach handballer ma po 20 tys ludu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution