Problem z ligami

aquarius1978 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.07.2011, 20:11    Pytanie
Witam,

Na patchu 11.3 stworzyłem sobie nową ligę polską,andorską,san marino i taką własną regionalną. Gdy wybieram 3 z tych 4 lig ( w dowolnej konfiguracji ) można bez problemu w nie grać ( test na 4 sezonach ),natomiast gdy wybieram te 4 stworzone ligi pojawia mi się błąd podczas ładowania bazy,że jest za dużo zespołów raz w lidze polskiej, raz np w andorskiej,czy san marino. Gdy ponownie wybiorę tylko 3 dowolne ligi z tych 4 wszystko jest dobrze. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?
pozdrawiam

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
25.07.2011 22:05    #1
Jeśli wybierzesz polską, andorską i san marino i nie wyświetli błędu, a potem wybierzesz tę czwartą, to zawsze wyświetli błąd w tej samej?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

aquarius1978 Partyzant

0
26.07.2011 08:22    #2
Właśnie nie, raz wyświetli ze jest błąd w polskiej,innym razem np w andorskiej. Raz wyświetli ze jest za dużo drużyn np w polskiej 2 lidze, raz ze za dużo w pucharze andory, raz ze za mało w lidze san marino, zupełnie losowo te błędy daje,tak przynajmniej mi sie wydaje.Żadnej logiki w tych błędach nie znalazłem, a chyba raczej ich nie ma,skoro przy 3 ligach wszystko sprawnie idzie. Przeinstalowywałem grę i ponownie instalowałem,czyściłem rejestry i nic...problem pozostaje. Pewnie stworze wszystko na nowo jesli nikt nie będzie potrafił tego rozwiązać.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
26.07.2011 09:34    #3
Ale wiesz chodzi mi o to czy po tym jak zadziała Ci konfiuracja: polska, andora, san marino i wybierzesz tę regionalną to wyświetlają się losowo błędy czy np. po tej konfiguracji wywali w polskiej, a gdy zadziała polska, regionalna, andora to potem wywali błąd np. w andorze czy totalnie losowo przy stosowaniu tych samych konfiguracji?

Wszystkie pliki na bazie 11.3 robiłeś?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

aquarius1978 Partyzant

0
26.07.2011 09:35    #4
Problem już zdiagnozowałem, ale nadal nie wiem jak go rozwiązać. Otóż w 2 lidze andorskiej graja Principat B i Lusitanes B,czyli drugie zespoły głównych drużyn. Usuwam te zespoły z 2 ligi i gra chodzi. Problem pojawia się gdy usuwam te drużyny w szczegółach drużyny lub jeśli drużynę B zamieniam np na drużyny juniorskie U-19,wtedy właśnie pojawiają się te błędy. Tylko ciekawostką jest to, dlaczego błędny dotyczą różnych lig...

aquarius1978 Partyzant

0
26.07.2011 09:40    #5
W załączniku jest przykładowy błąd, takie komunikaty wyskakują, tylko dotyczące różnych lig, a problem jak się okazuje jest w lidze andorskiej z zespołami B grającymi w 2 lidze.

aquarius1978 Partyzant

0
26.07.2011 10:21    #6
Problem rozwiązany.
Nie wiem czy taki problem będzie występował w innych ligach, ale w moim wypadku pomogło i jest ok, błędu już nie ma.
Otóż gdy dodawałem do drużyny Principat i Lusitans drużyny np U-19 to powodowało nie wiadomo czemu te właśnie dziwne błędy. Usunąłem więc obie drużyny z bazy i założyłem je na nowo już z drużynami U takimi jakimi chciałem.
Błędu nie ma, mogę więc testować ligę. Pewnie już będzie ok.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.