Piłkarze z rodzimej ligi

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2011, 13:52    Pytanie
Witam,
gram 2. sezon Fiorentiną. W pierwszym sezonie niewielu piłkarzy ze światowej czołówki było chętnych na przyjście do mnie. Ale wygrałem ligę i Puchar Włoch, więc sytuacja znacznie się poprawiła- np. Papadopoulos i Sahin, którzy nie byli w najmniejszym stopniu zainteresowani przejściem do Violi teraz są niezwykle zainteresowani. Wyjątkiem są piłkarze z mojej ligi.

Mogę kupić podstawowych zawodników z dużo mocniejszych zespołów zagranicznych, a nie chcą do mnie przyjść zawodnicy nie mieszczący się nawet na ławce w swoich klubach w Serie A (Bonucci w Juventusie) czy będący 3. w kolejce na swoją pozycję (Abel Hernandez w Palermo był kontuzjowany, w pierwszym składzie gra Miccoli, a zastępuje go Pinilla). A to tylko 2 przykłady z wielu. O co tu chodzi? Problem nie leży w reputacji, bo już wspominałem, że zawodnicy z dużo mocniejszych lig i klubów przychodzą do mnie chętnie.
Darkness... for me is where I shine

Sh0cKeR Partyzant

0
31.07.2011 14:04    #1
Jeśli masz na myśli konkretnego piłkarza chwal go! Ale najlepszym sposobem było by wygranie LM czy LE. :)
.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
31.07.2011 14:31    #2
Niektórzy zawodnicy nie chcą do ciebie przychodzić bo jesteś rywalem ich klubu z Serie A.

0
31.07.2011 14:43    #3
@kondi192
Ale to chyba odnosiłoby się do tego, że te kluby nie chiałyby mi ich sprzedać, z piłkarzami nigdy takich problemów nie miałem. Udawało mi się kupować zawodników Barcy i Athletico do Realu, graczy Man Utd i Arsenalu do Chelsea i Tottenhamu i jedyne kłopoty były z wygórowaną ceną.

kondi192 Minister Kultury

0
31.07.2011 15:20    #4
To postaraj się ich pochwalić jakoś bo może mają o tobie po prostu złą opinię, czasem jak zawodnik mnie nie lubi i go pochwalę to on mnie olewa i wtedy wiem, że nie przyjdzie do mnie :D

carlosss89 Partyzant

0
01.08.2011 08:49    #5
samir92
Tez gram fiorentina za chwile zaczynam 3 sezon i powiem ci ze tez mam nieraz ciezko kupic gwiazdy wloskiego futbolu. Fiorentina ma bardzo duzo rywali. Jednak z takiej Sieny przejda do ciebie bo tam sukcesow nie odniosa.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.08.2011 o godz. 08:50

0
01.08.2011 13:03    #6
Piłkarze ze Sieny mnie niezbyt interesują. A tacy gracze jak Abel Hernandez, Bonucci, Ruiz, Hamsik itd. w życiu do mnie nie przejdą, mimo iż oni nie walczą w swoich zespołach nawet o LE, a ja mam zapewniony udział w fazie grupowej LM. Poza tym kupowanie graczy spoza UE, którzy już są w Serie A to jedyny sposób, żeby ominąć limity.

Co ciekawe, prawie połowa ligi uważa mnie za rywala, mimo że Viola ma tylko, bodaj, 3 rywali.

0
08.08.2011 13:34    #7
Sorry za odświeżanie starego tematu, ale wczoraj miała miejsce sytuacja, która mnie niemiłosiernie wkurzyła. Znalazłem w Napoli U- 20 bardzo ciekawego newgena. Scout daje mu 4,5 gwiazdki w porównaniu z Joveticiem, czyli podejrzewam, że ma PA w okolicach Messiego. I tu zapora. Szesnastolatek, który ma niewielkie szanse na pierwszy skład nawet w kadrze U-20 nie chce ze mną nawet rozmawiać!

Więc pytam kogoś, kto rozegrał w najnowszym FM kilka (więcej niż 2) sezony w Serie A. Czy tak będzie zawsze? Czy nawet jak będę miał absolutnie wysoką reputację, to i tak nikt z ligi włoskiej do mnie nie przyjdzie? Czy może jak jeszcze trochę powygrywam to zawodnicy włoskich klubów jednak będą chcieli się do mnie sprzedać?

PDrasta Młody aktywista

0
08.08.2011 13:53    #8
Moim zdaniem nie przejdzie. Wychowanek Cracovii do Wisły nie pójdzie, tak też jest tutaj.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Kleyo Ekspert

0
08.08.2011 14:21    #9
Przejdzie. Na razie nie chce rozmawiać, bo właśnie dołączył do klubu, za sezon czy dwa bez kłopotu powinien się zgodzić.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.