Crash dump; Pomocy! ;/

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.08.2011, 16:54    Pytanie
Wyskakuje mi crashdump podczas ładowania gry. Inne sejwy działają ok, założyłem nową grę i też ładuje bez problemu, ale trochę żal mi zostawiać ten"scrashowany" sejw, gdyż sporo wnim już osiągnąłem (puchar l. ang. puchar anglii i majster z man city wygrana w lm, z 6 majstrow hiszpanii i 6x lm racingiem santander nowy stadion o poj. 127 tys., majster, pp i lm z polonia wawa, mś i me Polską; rok 2020, stadion poloni na blisko 80 tys ) dałoby się coś tym zrobić? Od czasu do czasu używałem fmrte na tym sejwie.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.08.2011, 21:00

0
05.08.2011 21:49    #1
Jest ktoś w stanie pomóc?

mkuzmicz Partyzant

0
05.08.2011 22:05    #2
Z tego co mi wiadomo, scrash'owanego save'a już nie naprawisz. Sam miałem przykład kiedy to dosłownie zaraz po wyłączeniu gry wyłączyłem od razu komputer i nie zdążyło się coś tam zapisać i CRASH!

Mi się nie udało ani naprawić save'a ani znaleźć pomocy, ale poczekaj może ktoś już znalazł na to sposób chociaż wątpię... Radzę, pożegnać się już z save'em, a z drugiej strony gratuluję osiągnięć :)

0
05.08.2011 22:14    #3
no cóż nic się nie poradzi ;/ racing był dobry bo kasiasty prezes man city tak samo ;D a polonia wawa zaczęła ciągnąć za legia lechem i wisłą i ogólnie poziomu naszej ligi mi szkoda bo dość dobry był (9 msc w ranku uefa).
edt: u mnie to było podobnie, trochę długo dane sie od 7/8 sezonu mieliły i może dlatego tak się stało, że gra mi się zawiesiła i zamknalem ja z ctrl alt del.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.08.2011 o godz. 22:17

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
05.08.2011 22:14    #4
Nie miałeś innych savów z tej gry? Ja zawsze gram karierę na co najmniej dwóch, zwykle trzech, zapisuję na zmianę i jak jeden padnie to często reszta żyje.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

0
05.08.2011 23:38    #5
miałem miesiąc wstecz, czyli zanim zdobyłem me, ale też padnięty. Dzięki na przyszłość za radę. Autosave'a sobie ustawię. Coś czuję, że nadużywanie w tym sejwie fmrte go pogrzebało.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.