Reputacja klubu

zaskroniec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.08.2011, 00:54    Pytanie
Witam!
Gram Pogonią 2 sezon, w pierwszym awansowałem do Ekstraklasy, a teraz , jest przerwa zimowa, mam 18 pkt (4 przewagi nad strefą spadkową)
I lepsi piłkarze od tych co mam , nie chcą do mnie przychodzić , A Ci co mają 4,5 gwiazdki rekomendacji u skauta są za drodzy do wykupienia/chcą większą pensje niż zarząd pozwala.
Czy da się, nie wygrywając żadnego trofeum, podwyższyć reputacje klubu? ( mowa oczywiście o legalnych sposobach) Np. jakieś turnieje towarzyskie, albo coś

DeadMan Partyzant

0
07.08.2011 09:55    #1
Mój Lech jest w 2 dziesiątce rankingu, a nawet w realu przychodzą do Polski lepsi zawodnicy :D

Czarodziejski Partyzant

0
07.08.2011 12:11    #2
Ja po awansie z 4 ligi Niemieckiej do 2 Bundesligi nie zaobserwowałem większych zmian w reputacji. Początkowo była ok. 3300, teraz jest niewiele więcej, jakieś 3700? Wszystkie kluby w mojej klasie rozgrywkowej mają wyższą renomę, przez co nawet seria 7 wygranych z rzędu nie uprawnia mnie do bycia faworytem w spotkaniu. Pomijam fakt, że gracze z rezerw Mainz, Hansy czy Herthy nie chcą do mnie przechodzic. W rozmowie motywacyjnej zawsze muszę dawac "Możecie Wygrac!", bo "RB Leipzeig przychodzi do tego meczu w roli autsajdera".
Reputacja jest beznadziejnie zrobiona,zbyt wolno się nalicza. Najlepsze jest to, że mam mniejszą, niż kluby z niższej ligi. Zabawna sytuacja, gdy przyjeżdża ogór z regionalnej, a ja mam komunikat, iż nie jestem faworytem w meczu.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 07.08.2011 o godz. 12:14

PDrasta Młody aktywista

0
07.08.2011 12:31    #3
Ja po 7 sezonach Ekranasem, 5 razy awansując do grupy LM, 2 razy do grupy LE osiągając raz awans do pierwszej rundy eliminacyjnej LM oraz półfinał LE mam tak świetną reputację[mimo 57 miejsca w rankingu klubów] że zawodników wykupuje ode mnie Ventspils[raz grupa LE], Żeljezniczar[2 razy grupa LE] oraz Sheriff[coś koło 1 raz grupa LM, 2 razy grupa LE, nie pamiętam]. Żaden zawodnik z pierwszej jedenastki+ rezerwowej 7 nie chce przedłużyć kontraktu. O kupowaniu zawodników nie wspomnę, mam szanse kupić tylko newgenów którzy w wieku 20-22 lata nie chcą już przedłużyć kontraktu. :) Ciesz się, że na razie scouci oferują Ci lepszych zawodników, którzy CHCĄ podpisać z Tobą kontrakt. Podwyższenie reputacji bez osiągnięć? Chyba sprowadzenie jakiegoś znanego nazwiska, ale na to potrzeba funduszy i co najważniejsze- chęci gwiazdy.[Nie mówię oczywiście o zawodnikach pokroju nawet R. Lewandowskiego, który w Pogoni byłby gwiazdą wszech czasów]
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.