Sztab szkoleniowy - najlepsi z najlepszych.

mariaczi123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.08.2011, 21:20    Pytanie
Witam.
Chciałbym abyście w tym temacie podawali z jakimi trenerami mieliście styczność i spełnili swoją role w 100%.
Prośbę motywuje głównie tym, że nie mogę znaleźć trenerów do mojej Wisły ;( :d

zaskroniec Partyzant

0
09.08.2011 21:27    #1
Jakie ligi masz grywalne? Czasami sami członkowie sztabu polecą Ci jakiegoś dobrego trenera. Posprawdzaj sztaby czołowych klubów
Sam kiedyś jako trenera zatrudniłem właśnie do Wisły niejakiego Roberta Prosineckiego, i byl świetny, tylko że domyślnie to menedżer

Alasinho94 Partyzant

0
09.08.2011 21:47    #2
Massimo Bonini
Tosh Farrell
Józef Młynarczyk
Jim Blyth
Gian Nicola Biscotti
Carlos Lalin
Herald Schumacher
Paul Winsper

Amikowiec Młody aktywista

0
09.08.2011 22:06    #3
dorzuciłbym Franco Baresi'ego, ale mogę się mylić

zaskroniec Partyzant

0
09.08.2011 22:13    #4
Patrz też jak Mariusz Lewandowski będzie kończył kariere, bo u mnie jest całkiem porządnym trenerem.

cosnek Młody aktywista

0
09.08.2011 22:13    #5
Ostatnio odkryłem taki fajny myk jeśli chodzi o sztab szkoleniowy(może go już znacie) po prostu kiedy zarząd nie chce się zgodzić o powiększenie liczby trenerów to trenerów juniorów zmieniam na normalnych i tym samym mogą oni trenować zarazem pierwszy zespół jak i zespół juniorów. Tym samym odnalazłem fajnego asystenta a jest nim Robert Jędrzejczak. Nie wiem czy na początku gry on będzie w Lechii i czy będzie dobry, ale w sezonie 2013/2014 jest naprawdę dobry. Jutro podam kilka nazwisk fajnych trenerów. Możecie również w wyszukiwarce wyszukiwać z filtrem np. trening ofensywny minimum 20, ja robię 15, bo trener z umiejętnością 20 raczej nie będzie chciał do Ciebie przejść. I zrób też tak żeby każdy trener trenował coś innego np. jeden strzały a drugi trenował atak to doprowadzi do tego że odciążysz swoich współpracowników i będziesz miał lepszą jakość treningu. Nazwiska fajnych trenerów podam jutro bo wypadły mi z głowy...

ejss Partyzant

0
09.08.2011 23:43    #6
di Conti, Mauro Tassoni, Venturati, di Vaio. Poszukaj trenerów we Włoszech.

DeadMan Partyzant

0
10.08.2011 08:54    #7
Ja mam tylko Prosineckiego, Piotra Jacka, Andrzeja Juskowiaka a reszta to tylko byli piłkarze np. Irek Jeleń, Ludo Obraniak, Luis Jimenez, Dani Alves, Krzysztof Chrapek. Ale po zakończeniu kariery to świetni trenerzy :)

cosnek Młody aktywista

0
10.08.2011 13:15    #8
Jak tu powiedział DeadMan, byli piłkarze są dobrymi trenerami. A ogólnie to bym polecał: Robert Jędrzejczak, Paweł Staruszkiewicz, Tomasz Unton, Robert Orłowski, Radosław Gac, Tomasz Bocheński(trenerzy ew. trenerzy juniorów), Dariusz Gladys(trener bramkarzy), Marek Szutowicz(trener siłowy), Robert Dominiak, Nderam Redzaj, Piotr Orzechowski(fizjoterapeuci - wszyscy oprócz Orzechowskiego mają zdolności medyczne 20), Cesar Sanjuan, Paolo Terziotti(trenerzy siłowi, ale nie wiem czy uda Ci się ich ściągnąć bo są w Legii), oraz Jerzy Podbrożny jest całkiem dobry.

Skrzetusky Partyzant

0
10.08.2011 19:39    #9
Moim najlepszym trenerem w Novarze jest Claudio López, który został nim 1.01.2011 na wespół z funkcją piłkarza, którą pełnił od początku mojej kariery tam (pierwszy transfer). Super trener.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.