Rozgrywki i mecze towarzyskie

piter150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.08.2011, 11:51    Pytanie
1.Ustaliłem zasady, dałem najpierw fazę grupową, a później fazę pucharową, faza grupowa 9 (może być fazie grupowej 9 zespołów, podzielonych na 2 grupy?), a później fazę pucharową (4 zespoły), ale kiedy już ładowałem plik z grą, wtedy pojawił się błąd, że muszą być co najmniej dwa zespoły w eliminacjach, a ja chcę bez eliminacji. Czy da się rozegrać turniej w takiej formule, z taką liczbą zespołów i bez eliminacji. Chce rozegrać turniej towarzyski reprezentacyjny.

2.Jestem trenerem reprezentacji Islandii, chcę dodać sparing na przyszły rok i kiedy wchodzę w "zaplanuj sparing" klikam by dać następny rok gra się zawiesza, po prostu się zatrzymuje, nic nie wyskakuje, gra się nie wyłącza tylko po prostu się zawiesza, czemu tak jest i co z tym zrobić?

Proszę o pomoc.

piter150 Partyzant

0
15.08.2011 20:59    #1
Ludzie pomoże ktoś?
Ostatnio tak ciężko jest uzyskać pomoc, bo za często pytam? Nie wiem co zrobić byście mi pomogli.

piter150 Partyzant

0
17.08.2011 01:00    #2
Ponawiam.

exeter_city Partyzant

0
17.08.2011 08:39    #3
a nie możesz dać 2 grypu eliminacji po 4 zespoły. z 8 drużyn przechodzą 4 najlepsze, walczą o final, a potem o 3 i 1 miejsce ? Albo jakieś tournee ? Z tym zawieszaniem nie mam pojęcia... Zagraj od nowa może to coś pomoże ?

Sztaficer Młody aktywista

0
17.08.2011 08:41    #4
1. Wypowiedź bardzo chaotyczna. Jak podzielisz 9 zespołów na 2 grupy? Po 4,5 drużyny? Pewnie da się rozegrać bez eliminacji. Musiałeś zrobić jakiś błąd w edytorze, poszperaj, poszukaj.

2. Oryginał czy pirat?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
17.08.2011 09:07    #5
Tak jak już pisałem, edytora nie da się wytłumaczyć na odległość. Z Twojej wypowiedzi kompletnie nie mam pojęcia co ustawiałeś i gdzie ustawiałeś. Czy w zasadach kontynentalnych, czy w narodowych czy też może w zaawansowanym panelu. Choć na moje oko sądząc po komunikacie błędu robisz to w kontynentalnych, nie wiem czy da się to zrobić dla reprezentacji tam. Z tymi eliminacjami wcale nie chodzi o takie normalne eliminacje, tylko w zakładce bodaj kraje nie masz wybrane nic, w zespoły pewnie też i wywala błąd.

Podkreślam jeszcze raz, że owszem na suflerze można udzielić jakieś porady do edytora, ale bez sensu jest sytuacja, żeby wszystko ustawiać, bo poradzisz sobie z tym błędem i zaraz wyskoczy Ci następny i tak za przeproszeniem do usranej śmierci.

Spróbuj to zrobić w zasadach krajowych, wybierając konkretne zespoły do tych rozgrywek.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

piter150 Partyzant

0
17.08.2011 17:24    #6
[quote=Sztaficer]1. Wypowiedź bardzo chaotyczna. Jak podzielisz 9 zespołów na 2 grupy? Po 4,5 drużyny? Pewnie da się rozegrać bez eliminacji. Musiałeś zrobić jakiś błąd w edytorze, poszperaj, poszukaj.

2. Oryginał czy pirat?[/quote]
1. 2 grupy, w jednej 5, a w drugiej 4 zespoły.
2.Oryginał.

[quote=exeter_city]a nie możesz dać 2 grypu eliminacji po 4 zespoły. z 8 drużyn przechodzą 4 najlepsze, walczą o final, a potem o 3 i 1 miejsce ? Albo jakieś tournee ? Z tym zawieszaniem nie mam pojęcia... Zagraj od nowa może to coś pomoże ? [/quote]
Z tym zawieszeniem zawsze tak jest, czy to nowa rozgrywka czy już w którą gram już od jakiegoś czasu.

Odpowie ktoś na 2 pytanie, bo nie mogę ustalać sparingów na przyszły rok.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2011 20:22    #7
Ja ci odpowiem na 2. pytanie. Oto odpowiedz:
Rozbij skarbonke, wez 60 zlociszy, przejdz sie do Media Markt i kup oryginał. Nagle wszystkie bledy znikają, wspaniałe, nie?

hQ Partyzant

0
17.08.2011 21:01    #8
Może zaznacz w ustawieniach zespołu aby asystent Ci sparingi ustalał? To nie będziesz miał z tym problemu.
Polska Gola

piter150 Partyzant

0
18.08.2011 01:40    #9
[quote=Edek]Ja ci odpowiem na 2. pytanie. Oto odpowiedz:
Rozbij skarbonke, wez 60 zlociszy, przejdz sie do Media Markt i kup oryginał. Nagle wszystkie bledy znikają, wspaniałe, nie?[/quote]

Chyba wyraźnie napisałem, że kupiłem Oryginał. Jak masz tak pisać to lepiej w ogóle nie pisz.

[quote=hQ]Może zaznacz w ustawieniach zespołu aby asystent Ci sparingi ustalał? To nie będziesz miał z tym problemu.[/quote]

Nie da się inaczej?

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution