1.Ustaliłem zasady, dałem najpierw fazę grupową, a później fazę pucharową, faza grupowa 9 (może być fazie grupowej 9 zespołów, podzielonych na 2 grupy?), a później fazę pucharową (4 zespoły), ale kiedy już ładowałem plik z grą, wtedy pojawił się błąd, że muszą być co najmniej dwa zespoły w eliminacjach, a ja chcę bez eliminacji. Czy da się rozegrać turniej w takiej formule, z taką liczbą zespołów i bez eliminacji. Chce rozegrać turniej towarzyski reprezentacyjny.
2.Jestem trenerem reprezentacji Islandii, chcę dodać sparing na przyszły rok i kiedy wchodzę w "zaplanuj sparing" klikam by dać następny rok gra się zawiesza, po prostu się zatrzymuje, nic nie wyskakuje, gra się nie wyłącza tylko po prostu się zawiesza, czemu tak jest i co z tym zrobić?
Proszę o pomoc.
2.Jestem trenerem reprezentacji Islandii, chcę dodać sparing na przyszły rok i kiedy wchodzę w "zaplanuj sparing" klikam by dać następny rok gra się zawiesza, po prostu się zatrzymuje, nic nie wyskakuje, gra się nie wyłącza tylko po prostu się zawiesza, czemu tak jest i co z tym zrobić?
Proszę o pomoc.
Najnowsze posty