Niemieccy newgeni

ejss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.08.2011, 23:20    Pytanie
Witam.
Mam duzy problem. Mam rok 2018 i od niedawna zaczalem sie interesowac nowymi newgenami z Niemiec. Mam ich lige grywalna. Kiedy chce pozyskac mlodego zawodnika kupuje go, klub sie zgadza, a ja oferuje mu kontrakt, ale jego agent mowi, iz nie jest zainteresowany rozmowami z moim klubem.. Dodam ze przed transferem wychwalam ich i mowie ze jestem zainteresowany i oni to cenia, mowia ze z checia sie przeniosa, ale problem jest nadal. Dla porownania inne kluby zza granicy moga zatrudniach mlodych zawodnikow z Niemiec. Dodam, ze niedawno wgralem patch w ktorym repr. Niemiec ma rzeczywisty sklad, ale nie mysle ze dla tego tak sie dzieje. Ktos wie jak pomoc?

bajus Partyzant

0
20.08.2011 23:46    #1
jakim klubem grasz ? może twój klub ma za małą reputację ,więc zawodnicy nie chcą u Ciebie grać

Sztaficer Młody aktywista

0
21.08.2011 10:11    #2
Hitlerjugend nie są świetnymi regenami. Wysokie PA w Niemczech mają imigranci, z rzadka trafi się czystej krwi Aryjczyk z wielkim potencjałem. Patrz bardziej na Holandię i Francję, tam tworzą się lepsi, z mniejszymi wymaganiami.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.08.2011 o godz. 10:12

rybeusz89 Partyzant

0
21.08.2011 10:24    #3
Mogę się podpiąć pod temat? Dlaczego Newgeni żądają astronomicznego kontraktu? W wieku 16-17 lat chce zarabiać 1,5 mln euro o.O

0
21.08.2011 11:50    #4
Odpowiem Ci, jeśli podasz więcej szczegółów:
1. Jaki klub prowadzisz
2. Z jakiego kraju pochodzą Ci regeni.
3. W jakim klubie grają.
4. Czy maja występy w kadrze.

Tyle :P

ejss Partyzant

0
21.08.2011 13:30    #5
Prowadze Arsenal i zdobywam najwieksze trofea.
Newgenow chcialem sprowadzic z Niemiec bo dobrze wygladaja, maja narodowosc niemiecka.
Grają w u19 swoich klubow bodajze Kaiserslautern i Bayern.
Nie maja wystepow w doroslej kadrze a w mlodziezowych nie pamietam, gdyz nie mam teraz mozliwosci zobaczyc, dopiero jutro. Pamietam tez, ze w 2 sezonie sprowadzilem 16 z Niemiec bez problemu. Obawiam sie ze to moze byc jakis bug albo jednak cos z tym patchem odblokowujacym reprezentacje Niemiec.

szfedo Przodownik pracy

0
21.08.2011 15:00    #6
Rybeusz89 zależy też od umiejętności grajka. Jeśli jest młody, ale już gotowy do gry o najwyższe laury to chce zarabiać więcej. Także chce więcej jeśli jesteś bogaty i odnosisz sukcesy. Miałem kiedyś sytuacje, że z kumplem walczyliśmy o tego samego grajka. I od niego żądał 80k € miesięcznie. A ode mnie już ponad setkę. Ja walczyłem rok w rok o majstra i miałem już LE na koncie, on był szarakiem w środku tabeli. I to też jest jakaś różnica. A dobrych newgenów z Niemiec to faktycznie jak na lekarstwo.

Sztaficer regeni byli w starszych FMach tera już tylko newgeni ;)

0
21.08.2011 16:23    #7
Obu nazw używa się nadal ;)

ejss Partyzant

0
21.08.2011 20:35    #8
Ale co ja mam robic? Atletico czy Real juz mi zabieraja tych mlodych Niemcow a ze mna nawet nie chca negocjowac choc gdy mowie im ze sa dobrzy, chce isc miec sa 'w siodmym niebie'...

bajus Partyzant

0
21.08.2011 20:42    #9
zobacz czy agenci tych zawodników nie uważają Cię za wrogów, to może być przyczyna. Albo ich ulubione kluby są rywalami Arsenalu. To mogą być powody

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.