Witam
Na początku zaznaczę ze w początkującym graczem nie jestem chociaż nigdy nie umiałem stworzyć porządnej taktyki do mojego klubu. Ostatnio zacząłem grać Newcastle United, niby stworzyłem taktykę ale z tego co widzę to grają jak narazie piach z nawet słabymi klubami. Chciałbym prosić o pomoc doradzenia poleceń dla drużyny, indywidualnych i jakie role mogę dać dla moich zawodników aby w pełni wykorzystać ich. Załączam zdjęcie ze składem (lepsza jakość - http://i53.tinypic.com/w8mgkl.png ) . Formacje wybrałem taką jak na zdjęciu ponieważ chciałbym zachować równowagę pomiędzy atakiem i defensywą, Newcastle to nie jest zespół z czołówki Anglii (prognoza mediów 18 miejsce).
Pierwszy skład wyobrażam sobie tak:
Atak: Mladen Petric i Sergio Araujo
OPŚ: Hatem Ben Arfa
ŚP: Stephen Ireland i Joey Barton
DP: Adam Vass
LO: Jose Enrique (na zmiane z Alex Sndro który wkrótce przyjdzie)
ŚO: Fabio Collocini i Mike Williamson (próbuje ściągnąć Phil Jones)
PO: Ryan Taylor
Z góry dzięki za wszystkie porady.
Na początku zaznaczę ze w początkującym graczem nie jestem chociaż nigdy nie umiałem stworzyć porządnej taktyki do mojego klubu. Ostatnio zacząłem grać Newcastle United, niby stworzyłem taktykę ale z tego co widzę to grają jak narazie piach z nawet słabymi klubami. Chciałbym prosić o pomoc doradzenia poleceń dla drużyny, indywidualnych i jakie role mogę dać dla moich zawodników aby w pełni wykorzystać ich. Załączam zdjęcie ze składem (lepsza jakość - http://i53.tinypic.com/w8mgkl.png ) . Formacje wybrałem taką jak na zdjęciu ponieważ chciałbym zachować równowagę pomiędzy atakiem i defensywą, Newcastle to nie jest zespół z czołówki Anglii (prognoza mediów 18 miejsce).
Pierwszy skład wyobrażam sobie tak:
Atak: Mladen Petric i Sergio Araujo
OPŚ: Hatem Ben Arfa
ŚP: Stephen Ireland i Joey Barton
DP: Adam Vass
LO: Jose Enrique (na zmiane z Alex Sndro który wkrótce przyjdzie)
ŚO: Fabio Collocini i Mike Williamson (próbuje ściągnąć Phil Jones)
PO: Ryan Taylor
Z góry dzięki za wszystkie porady.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.08.2011, 22:40
Najnowsze posty