Resource Archiver - problem

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.08.2011, 23:11    Pytanie
Dość często (porównując z przeciętnym użytkownikiem) używam Resource Archiver'a. Niestety dzisiaj się popsuł. Tworzy plik .fmf, ale nic w nim nie ma. Utworzony plik waży tyle ile pliki pakowane, ale jest "pusty". Przykład, ściągnąłem sobie nowego facepack'a (Panini), chciałem stworzyć plik .fmf z obecnie posiadanych zdjęć (bo jeden plik przenosi się szybciej niż 80 tysięcy), w trakcie pakowania program się zawiesił (brak odpowiedzi), ale dałem mu szansę, po kilku minutach program skończył pakować (odwiesił się), stworzył się plik .fmf we wskazanym miejscu, ale gdy włączyłem FM, to się okazało, że gra nie widzi tych zdjęć. Jakieś pomysły?

Amikowiec Młody aktywista

0
29.08.2011 23:23    #1
yyyyy...do czego w ogóle on służy, bo wiem tyle że istnieje :)

Mar1992 Przodownik pracy

0
29.08.2011 23:25    #2
Służy do robienia jednego pliku (.fmf) z wielu. Np.: zamiast mieć 80 tysięcy zdjęć, "pakujesz" je tym programem i masz jeden plik, który zawiera te wszystkie zdjęcia. Jest to pomocne przy przenoszeniu. I najważniejsze: FM szybciej się włącza i ogólnie szybciej chodzi.

[quote=Amikowiec]yyyyy...do czego w ogóle on służy, bo wiem tyle że istnieje :)[/quote]
Szybka, rzeczowa odpowiedź, tylko muszę się zastanowić, czy nie ma w niej ukrytych informacji, które pomogą mi w rozwiązaniu problemu. :)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.08.2011 o godz. 23:27

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.08.2011 16:10    #3
Miałem ten sam problem co "Mar1992" z pakowaniem i zrezygnowałem z tego, może ktoś wie jak ten problem rozwiązać?

Mar1992 Przodownik pracy

0
30.08.2011 16:14    #4
No właśnie. Akurat teraz resource jest mi bardzo potrzebny (PANINI facepack waży 4GB).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.