Programy treningowe

szypon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2006, 05:08    Pytanie
Jakie i ile ustaliliście programów treningowych???
Ja używam programu ogólnego i bramkarsiego. Warto jest ustalać inne programy?
Jaki ustalić program na braki kondycyjne (czy może lepiej wysłac zawodnika na urlop?)

PS. sorki za kolejny wątek, ale nie znalazlem nic podobnego w suflerze...

Scout Młody aktywista

0
02.07.2006 05:25    #1
ja gram tak: jak koles ma 17-20 lat to mam ogolny, a potem ustalam wlasny (troche bardziej techniczny) :P

mati_elop Partyzant

0
02.07.2006 05:43    #2
ja porobile mtreningi na odpowiednią pozycję mam takie treningi :
1.napast/ofens - to dla napastników i ofensywanych pomocników (skrzydłowi i ten za napastnikami )

2.obrona - dla obroncow wiadomo strzały wysoko i obrona taktyka tez
3.defensywni pom-ten trening musi miec kazdy jezeli chce dbac jak nalezy o swego defensora,trzeba ustawic wysokie strzaly (kazdy def pom lubi czasami podlaczyc sie do akcji ofe) odbior pilki tez jest wazny bo musi przerywac akcje przeciwnikow sila tez na wysokim poziomie bo musi byc twardy jak skala
4.bramkarze tu wszystko sila taktyka strzaly panowanie nad pilka itp.
5.pomocnicy - tu troszeczke obrony i ataku strzaly (bo z dystansu to ich robota) noi techniki tez sie przyda

No to tyle !!
AVE WIGRY SUWALKI !!!!!!!!!!!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
02.07.2006 08:03    #3
Osobiscie uzywam nastepujacych programow treningowych:
1. Bramkarze
2. Srodkowi obroncy
3. Boczni obroncy
4. Defensywni pomocnicy
5. Ofensywni pomocnicy
6. Skrzydlowi
7. Napastnicy

Oprocz tego mam osobno opracowany trening przedsezonowy, a dla juniorow tylko dwie kategorie - ogolna i bramkarze.
Niewatpliwa zaleta tworzenia wiekszej ilosci kategorii treningowych niz tylko Ogolna i Bramkarze dla seniorow jest to, ze mozesz trenowac zawodnika tylko w tym, co mu sie przyda. Tzn. napastnik nie musi sie uczyc obrony, a defensor strzalow.
Intensywnosc treningu ustala sie automatycznie na podstawie tego, jak mocno chcesz trenowac odpowiednie kategorie treningowe. Zmieniajac intensywnosc proporcjonalnie zmienia sie obciazenie kategorii treningowych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.