Problem z przedluzeniem kontraktu menagera

Donci Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2011, 22:54    Pytanie
Gram Zniczem Pruszków 26 sezonow zdobylem pige europejska i lige mistrzow a zespolu nie stac na przedluzenie ze mna kontraktu ? mam 70 miljonów

nigoL Partyzant

0
10.09.2011 23:19    #10
Wyjaśnij dokładnie na czym polega twój problem. Może poczekaj jeszcze z miesiąc lub dwa a dostaniesz propozycje.
I nie obrażać mi się tutaj. Wystarczy że przyszło takich 5 na forum i już mi się nie chce tu wchodzić.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

Mar1992 Przodownik pracy

0
11.09.2011 00:28    #11
[quote=nigoL]
I nie obrażać mi się tutaj. [/quote]
Dobrze proszę Pana. Przepraszam i przyobiecuję się poprawić. :)

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
11.09.2011 11:47    #12
nigoL-gromik i tak był najlepszy ;D

Możesz też w FMRTE zwiększyć finanse klubu i próbować aby z tobą porozmawiali o przedłużeniu. Jeśli się nie uda to zrób tak jak już Mar1992 powiedział, czyli przedłuż tam swój kontrakt
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

rybeusz89 Partyzant

0
11.09.2011 11:58    #13
A ja zrobie OT. Dlaczego odpowiadacie takim przypadkom? Coś takiego powinno być kasowane, albo zostawiane bez odzewu...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.