Witam, mam problem w FM'ie 2011. Po 6 sezonach pracy z Wisłą Kraków dopadło mnie znużenie, nie mam motywacji do dalszej pracy. Przez 5 lat z rzędu zdobywałem mistrzostwo kraju i Puchar Polski (co daje ogólnie 10 trofeów), 3 razy byłem w 1/4 LM, raz w 1/8. W międzyczasie prowadziłem jeszcze reprezentację. W państwowej galerii sław mam 1 miejsce, reputację kontynentalną, wydawało by się, że wszystko miodzio. Niestety, chcę przejść do Bundesligi do JAKIEGOKOLWIEK klubu i żaden mnie nie chę zatrudnić. Zrezygnowałem z pracy w Wiśle i składałem podania m.in. do Wolfsburga, Leverkusen, Gladbach i Stuttgartu. Zawsze zatrudnianili jakiegoś Niemca nawet z reputacją krajową. Ok, w jednym wypadku rozumiem, że przegrałem z Felixem Magathem ale w innych? Na początku myślałem, że problem tkwi w tym, że nadal byłem selekcjonerem reprezentacji i klub nie chce menedżera, który nie skupia całej uwagi tylko na klubie. Niestety po zrezygnowaniu z repry problem nie zniknął. Nie mogę spróbować w innych ligach, gdyż mam tylko ligi polskie (gdzie chcą mnie wszyscy) i Bundesligę (gdzie każdy ma mnie w ***). Proszę o pomoc i porady. Pozdro
Najnowsze posty