Niskie ceny piłkarzy

Ontiz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.09.2011, 13:28    Pytanie
Nie wiem od czego to zależy gram już trzeci sezon Lechią gram w LE jestem w zdobyłem mistrzostwo polski a ceny moich piłkarzy są niskie. Taki Gabric wiek 25 lat co sezon ocena średnio 7,15 kontrakt ma ważny jeszcze przez trzy lata a jego cena to tylko 200 tyś funtów i podobnie kilku innych zawodników

Magicc Ekspert

0
14.09.2011 13:37    #1
Ceny zawodników w słabszych ligach rosną bardzo powoli bo prestiż Twojego klubu nie wystarczy do podniesienia prestiżu całych rozgrywek, który w decydującym stopniu wpływa na wartość piłkarzy.

xxxDymaxxx Partyzant

0
14.09.2011 13:39    #2
a jest stałym bywalcem reprezentacji?? ile goli zdobył dla niej?? ile bramek i jakie oceny zebrał w LE?? Z tego co zauważyłem to na cenę piłkarza ma wpływ wiek oraz jak się sprawuje w lidze, aczkolwiek jest to też uzależnione od poziomu ligi. Taki Quintero o wartości chyba 2 mln euro przyszedł do mnie do Angli i do Włoch za ok 3. Po 2 sezonach z dobrymi ocenami i gradem bramek jego wartość wzrosła do 12 mln. Dlatego wydaje mi sie, że główny wpływ na to moze mieć LE w Twoim przypadku, aczkolwiek tez bez szału. W przypadku jakbyś chciał go sprzedac to pamiętaj, że znacznie wiecej mozesz za niego chcieć, gdy jest kluczowym zawodnikimem, a nie np. piłkarzem pierwszego składu.
To wszystko są moje obserwacje nie poparte żadnymi officjalnymi informacjami.
Mam nadzieję, że chociaż lekko pomogłem, a jak nie to chociaż podbiłem temat ;p

Ontiz Partyzant

0
14.09.2011 13:49    #3
Oceny w LE też ma na poziomie nieco ponad 7 natomiast do reprezentacji się nie łapie i średnia gdzieś na sezon strzela od 5-11 jest to skrzydłowy

sabuuq Partyzant

0
15.09.2011 11:51    #4
Ja miałem zawodnika w Polskiej lidze który miał wartość 2 milion funtów sprzedałem go za 15 więc wartość która podaje gra w słabszych ligach jest w większości przypadków bez znaczenia.

Pawelekkol Partyzant

0
15.09.2011 13:05    #5
Czyli pewnie miał duży potencjał i długi kontrakt, wartość jest ważna ;)

sabuuq Partyzant

0
15.09.2011 13:53    #6
Tak tylko chodziło mi o to że nie ma co się sugerować wartością zawodników jak się gra w słabszych ligach bo zwykle idzie wyciągnąć o za nich wiele więcej

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.