Edytor pytanie o reputację kontynentalną i globalną?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.09.2011, 11:46    Pytanie
Od ilu punktów w tabelce"reputacja na świecie" jest reputacja krajowa,kontynentalna a od ilu już globalna?Pytanie do znawców edytora z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam...

Bo przykładowo taki Nicolas Anelka ma reputacje na świecie 152 i jest to reputacja kontynentalna...bo chodzi mi o to żeby za dużej nie poustawiac w mojej fikcyjnej lidze...

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
18.09.2011 12:35    #1
Jeśli sobie robisz graczy do drużyn to nie musisz im w zasadzie ustalać reputacji, gra sama sobie ustawi na podstawie CA, PA i czegoś tam jeszcze :) Duża oszczędność czasu :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

0
18.09.2011 12:39    #2
Ok dzięki nie wiedziałem ale i tak mimo wszystko chciałbym wiedzieć jak to jest z tą reputacja od ilu jaka?

Ontiz Partyzant

0
18.09.2011 17:05    #3
Wiem że chyba kontynentalna jest od 7500 albo 7000 a globalna bardzo blisko 10 tyś

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
18.09.2011 19:39    #4
Ale tu mowa o reputacji piłkarzy, nie klubów. Nie wiem dokładnie jakie jest przełożenie, ba nawet nie wiem czy na ten opis ma wpływ tylko światowa czy też te dwie pozostałe. IMO co za różnica, to tylko słowny opis, a to że gracz z reputacją krajową może mieć np. repkę 100 jak i 120 to w grze między tym i tak będzie różnica.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Ontiz Partyzant

0
18.09.2011 20:53    #5
myślę że takie liczby są ustawione dla graczy jak i klubów

0
20.09.2011 13:36    #6
wiem że w FMRTE reputacja zawodników bodajże od krajowej albo i nawet niżej jest wyrażana czterema cyferkami,a w edytorze dołączonym do gry trzema cyferkami,ale ok mniejsza już o to sprawdzę sobie sam ustawiając konkretna reputacje w edytorze i sprawdzając ją w grze ale to dopiero za kilka dni...ale jak ktoś wie to niech napisze od ilu punktów w tabelce"reputacja na świecie" jest reputacja krajowa,kontynentalna,a od ilu już globalna w edytorze dołączonym do gry oczywiście?

Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.