problem z FM12 - XML parsing

kropecznik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2011, 15:35    Pytanie
Witam. Wczoraj z moim fmem było wszystko w porządku, za to dzisiaj ni z tego ni z owego zaczęły mi się pojawiać błędy XML parsing. Nie wiem co jest przyczyną. Dodałem kilka facepacków i było wszystko ok. Próbowałem zmienić z 1 na 0 w fake.lnc i jebut. Potem nawet jak z powrotem ustawiłem fake tak jak było na początku to nic nie pomogło. Nawet reinstalacja nie pomogła. Jak to naprawić?

kropecznik Partyzant

0
22.10.2011 17:10    #1
już naprawiłem, temat do zamknięcia

p.jez Partyzant

0
15.11.2011 11:19    #2
A jak to zrobiłeś i co to jest za błąd? Rozmawiałem z CDProject i kazali mi skasować katalog settings. Gram przez Steam. Po skasowaniu save się wczytuje, ale znowu nie mogę przejść do meczu, komp się wiesza. Po kolejnym wczytaniu gry problem powraca. Nie chcę tracić save'a. CD Project mnie olał i kazał grać od nowa i nie wie, czy problem nie będzie się powtarzał. HELP!!!

figovsky Partyzant

0
17.11.2011 13:59    #3
Cześć, mam podobny problem. Przy uruchamianiu wyskakuje błąd XML dotyczący wczytywania ostatniej gry. Reinstalowałem , sprawdzałem rejestr CCleanerem i nic nie pomaga.Grałem od paru dni normalnie, dziś zapisałem, wyłączyłem i gdy chciałem pograć ponownie już złapał mnie ten błąd. Liczę, że ktoś pomoże.

Pozdrawiam.

#a, i dodam, że wariuje też rozdzielczość gry przy tym błędzie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.11.2011 o godz. 15:33

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.