Poziom trudności

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2011, 17:26    Pytanie
Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.

Salim Partyzant

0
23.10.2011 21:27    #40
[quote=Kleyo]Co do patcha to najlepsze jest to, że Steam automatycznie pobrał każdemu patch dostępny w dniu premiery, ale oczywiście nikt tego nie zauważył :D[/quote]
Zdziwisz sie bo ja zauwazylem, gdy po instalacji musialem jeszcze czekac az sciagnie sie i zainstaluje patch :D

Co do poziomu, dzisiaj kolo 15 skonczylem sezon Widzewem. 7 msc w tabeli, mistrzem Wisla, dalej Legia, Lech, Slask.. Co ciekawe spadła Jagiellonia (!) i łks.
Wcale nie bylo latwo, musialem sie troche naglowic z taktyka, transferami, ustawieniem i mozliwosciami moich zawodnikow. Wiec POZDRAWIAM tych geniuszy, ktorzy wygrywaja Juventusem ze `wszytskimi`.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
23.10.2011 21:35    #41
no właśnie, a może Ci wygrywający nie instalowali przez Steam i nie zrobiła im się aktualka? ;>
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.10.2011 21:46    #42
Nie da się inaczej zainstalować na chwilę obecną..:)

jarza14 Partyzant

0
23.10.2011 22:59    #43
mam mieszane uczucia po rozegraniu kilkunastu spotkań (Legią gram jak pisałem wcześniej), w 4 rundzie el. LE przegrałem 1:3 i 2:3 z Hannoverem i to jest realistyczne (chociaż troche pechowe były te porażki), jednak wyniki w lidze są zaskakujące (tak jak na załączonym screenie), wygrane przychodzą mi z łatwością. taktyka tak jak pisałem, zrobione kreatorem 4-2-3-1

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.10.2011 23:06    #44
[quote=jarza14]mam mieszane uczucia po rozegraniu kilkunastu spotkań (Legią gram jak pisałem wcześniej), w 4 rundzie el. LE przegrałem 1:3 i 2:3 z Hannoverem i to jest realistyczne (chociaż troche pechowe były te porażki), jednak wyniki w lidze są zaskakujące (tak jak na załączonym screenie), wygrane przychodzą mi z łatwością. taktyka tak jak pisałem, zrobione kreatorem 4-2-3-1[/quote]
Bo Legia to koks, jak na polskie warunki. Lepiej poziom odzwierciedla właśnie mecz z Hannoverem.

P.S. Do panów wygrywających Juventusem- właśnie jakimś cudem udało mi się zremisować 1:1 ze slabiutkim Racingiem, mając wcześniej serię 5 meczów, spośród których w każdym strzelałem przynajmniej po 4 gole. A więc czekajcie cierpliwie i kryzys nawet w Juve będzie wam dany.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.10.2011 o godz. 23:07

Darkness... for me is where I shine

jarza14 Partyzant

0
23.10.2011 23:18    #45
koks jak koks, ale 30 pkt po 10 meczach i bramki 37-5 to nie bardzo realistyczne, zwłaszcza jak na początek nowego menagera, rozumie gdyby to było na jakiejś mega taktyce, a tak, no ale trudno na razie gram dalej, ogólnie powiem że gdyby nie ten poziom to FM bardzo mi się podoba, zauważyłem tylko drobne błędy z wyświetlaniem profilu i poziomu rozwoju atrybutów. Najlpierw zrobie potege z Legii a potem zabiore się za jakiś klub z niskiej ligi

seba1702 Młody aktywista

0
23.10.2011 23:19    #46
Poziom nie jest zły choć mam wrażenie, że jednak ciut łatwiejszy, ale ja zauważyłem, że jest to spowodowane z innego powodu.

Otóż jak zawsze pierwszy sezon zawsze u mnie odznaczał się taką niestabilnością formy, wygrane porażki, babole, piękne zwycięstwa. Natomiast w tym FM od początku moja drużyna stabilnie, ładnie, oczywiście z błędami, ale sobie gra z większą ilością zwycięstw co mnie zszokowało :-)

@M8_PL - proponuję klasyczne 4-4-2, nigdy mnie nie zawiodło

Co do wygranej Śląska z At. Madryt - no ja czegoś takiego nie widziałem w tej wersji. Tradycja w polskim wykonaniu LE wszyscy odpadli w QUAL., Wisła przegrała w EL. LM i odpadła w grupowej LE. Czyli norma :-D

Apropo jeszcze Legii - zgadzam się to są koksy :-D... ogólnie co do oceny umiejętności piłkarzy w tym FM na naszym rynku mam poważne zastrzeżenia
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

booyak Partyzant

0
23.10.2011 23:30    #47
Phi mnie w 2 sezonie zwolnili z Juve :( Pierwszy sezon 2 miejsce i bezpośredni awans do Ligii Mistrzów. Tam na 4 mecze 3 zwycięstwa i pechowa porażka z Arsenalem na wyjeździe. w Lidze jakoś słabiej na początku (3 pierwsze mecze bez zwycięstwa) potem remisy przeplatane ze zwycięstwami aż przyszedł mecz z Interem (nie muszę pisać co to znaczy dla kibiców jednych i drugich) i sromotna porażka na San Siro 6-1 i żegnaj kariero zaczęta jeszcze w demie. Ogólnie byłem strasznie zaskoczony zwolnieniem bo nic się tego nie spodziewałem. Zaczynamy 2 raz już na większej bazie danych. Zobaczymy jak sobie poradzę. Jeśli w ciągu 5 lat nie wygram LM uznam że poziom gry nie jest wcale taki łatwy ;]

Wojtek514 Młody aktywista

0
24.10.2011 11:20    #48
Cóż taka ilość bramek związana jest pewnie z tym, że bramkarze nie trenują ustawiania się. Stąd jak macie lepszą drużynę, wygrywacie takimi wynikami.

A co do tego patcha. Mi się chyba nic nie ściągneło... Jak chcę zacząć nową grę to wersja jest 12.0.0, a baza danych domyślna.

Carlsberg8 Partyzant

0
24.10.2011 11:25    #49
Zacząłem Huddersfield w League One. Rozegrałem 10 spotkań przed sezonem - wygrałem 9 na10 z nich, w tym zwycięstwo z Chelsea 3:0 (3:0 było już do przerwy kiedy na boisku był Torres, Malouda, Mata; obrona w rezerwie). Przegrałem tylko z Tottenhamem 1:3. Ogólnie po rozegraniu tych spotkań bilans bramkowy to 26-3. Taktyka na wszystkie mecze - 4-3-2-1. Te wasze przykłady z polskimi klubami (nie umniejszając waszym umiejętnością grania) są trochę zabawne kiedy wygrywacie z tuzami europejskimi paroma golami ;) nikt chyba nie skreśli FM'a po raptem paru dniach grania. Podsumowując wydaje mi się, że z poziomem coś nie tak ;> zagram jednak sezon do końca i ocenię na podstawie pozycji w tabeli wyników z lepszymi zespołami w FA Cup etc.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.10.2011 o godz. 11:49

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution