Strona

Poziom trudności

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2011, 17:26    Pytanie
Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.

babok6663 Partyzant

0
12.11.2011 08:30    #90
Obecnie gram Legią i po połówce sezonu jestem 2, za Bełchatowem. Cieszcie się tą dominacją, bo ja nie wiem czy moi zawodnicy są słabsi od innych czy co, marnują spoko 100% sytuacji, może ktoś mi pomoże jak temu zaradzić?

tarsycjusz Partyzant

0
14.11.2011 12:20    #91
[quote=dande]@tarsycjusz grasz 9oma zawodnikami w polu? :) [/quote]

taaa, taka zmyła ;] oczywiście dwóch napastników mam, a nie jednego, jak niechcące napisałem.

SlimShady7 Młody aktywista

0
14.11.2011 17:04    #92
Ja prowadzę AC Milan już 3 sezon i nie potrafię jakoś zdobyć mistrzostwa a wszystko przez brak skuteczności. Głupio tracone pkt z małymi klubikami robią swoje :/

Mam tu przykład meczu który skończyłem 10 minut temu:

http://tinypic.com/r/e85o43/5

pomimo masakrycznej przewagi i czerwonej kartki przeciwnika moi zawodnicy nie potrafią trafić w bramkę. Jest to tylko pierwszy z rzędu przykład... nie wiem jak napastnicy typu Ibrahimovic, Pato, Robinho, Cassano, Kadlec i Necid mogą tak ostrzeliwać trybuny w milionach sytuacji sam na sam :/
Forza Grande Milan !!!

Damian907 Partyzant

0
15.11.2011 00:44    #93
Ustaw swoim piłkarzom w ustawieniach indywidualnych "strzały z dystansu - rzadko".
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

yayme Partyzant

0
15.11.2011 09:12    #94
Pierwszy sezon z Aston Villa był genialny. W pierwszym oknie ściągnięty Issac Vorsah, potem start ligi.
Zwycięstwo z Chelsea na wyjeździe 0:2,
Zwycięstwo z ManCity na wyjeździe 1:2,
Porażka z Arsenalem na wyjeździe: 3:2
Remis z Evertonem u siebie: 2:2
(+ kilka meczy, w których wygrałem)

Potem sezon szedł z górki. Do jego zakończenia zremisowałem 2 mecze, 6 meczy przegrałem. Wygrałem ligę przewagą 12 punktów nad ManU. Doszły duże wzmocnienia - Astori, Schelotto, Douglas Costa, Sandro, Viviano (zarząd sypnął 40 mln za walkę o tytuł na następny sezon).

Dodatkowo zdobyłem puchar ligi angielskiej.

Przyszedł nowy sezon.

2:0 zwycięstwo z ManU w Tarczy Wspolnoty
5:2 zwycięstwo z ManCity,
0:1 Porażka z Chelsea,
3:1 zwycięstwo z Boltonem,
5:1 zwycięstwo z tottenhamem
1:0 zwycięstwo z Szachtarem
Potem pokonane: Everton, southampton, stoke, m. hajfa,
1:1 z Newcastle,
4:1 z Interem Mediolan
Potem pokonane Swansea,
2:0 zwycięsto z L'poolem
0:2 porażka z Interem,
1:3 Porażka z ManU,
3:0 zwycięstwo z Fulham
0:0 pechowy remis z Wigan
1:0 zwycięstwo z Szachtarem
3:0 zwycięstwo z Arsenalem

Do tego, co warto dodać,
gram formacją 4-3-1-2
Lineup:
BR: Viviano
LO/PO: N'zogbia (nominalny skrzydłowy) / Schelotto (nominalny prawy pomocnik)
ŚO: Astori/Vorsah
SP: Delph/Sandro/Stindl
ŚPO: Douglas Costa
N: Agbonlahor / Bent

Te wyniki nie wymagały ode mnie wysiłku, bo w jednej, przygotowanej w ciemno na początku pierwszego sezonu taktyce gram od początku do końca. Zmieniając tylko usposobienie drużyny - gra z kontry/ofensywna. Tyle.

Dużo wysiłku to nie wymagało, a Aston Villą - prognozowaną chyba na 9 miejsce w pierwszym sezonie, to dość dobry wynik, tak mi się wydaje.

A więc nie było tak ciężko.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.