[quote=Damian907]Witam,
Mam taki problem iż po rozegraniu całego sezonu nie pojawili mi się newgeni ani z Afryki, ani z Ameryki Płd (patrzyłem w reprezentacjach młodzieżowych, ale i w klubach).
Ustawienia moje to duża baza danych, wszyscy zawodnicy z Western Europe, w FM 2011 normalnie tworzyli mi się przy identycznych ustawieniach.[/quote]
Mam to samo, tylko wybrałem jeszcze wszystkich graczy z Ameryki Południowej i Skandynawii. Widziałem jednego regena w Orlando Pirates, a tak to żadnych z Afryki.
[quote2=KubaLechita][quote=Mar1992]Miesiąc skautowania drużyn juniorów (około 30 klubów) i 5 zawodników o potencjale 4 lub więcej gwiazdek. Dwóch u mnie (Lech P-ń), dwóch w Jagielloni i jeden w GKS Bełchatów (ale go im podkupiłem).[/quote]
Ile dałeś za tego młodzika z GKS-u? Ja gram Lechem pierwszy sezon i są u mnie w drużynie dwaj newgeni o potencjale czterogwiazdkowym. Oprócz tego jest też paru zdolnych w innych zespołach ale oni są cholernie drodzy! kluby oczekują za nich ok 900 tys. funtów[/quote2]
Zaproponowałem mu kontrakt zanim podpisał promesę kontraktową, ale musiałem im zapłacić odstępne w wysokości 3 mln. zł.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.11.2011 o godz. 10:54
Najnowsze posty