nastrojona gitara?

baaarciu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2011, 13:20    Pytanie
Witam,
spotkałem się z takim problemem w fm-ie 12 ..:
prowadzę drużynę Górnika Zabrze, koncowka pierwszego sezonu mialem problemy z zawodnikami a tak mianowicie... zmobilizowac ich do walki,brakowalo nam 1 pkt do wygrania ligi zostaly 4 kolejki do konca. W kazdym meczu wygrywalismy po 2:0, 3:0 do 70 min... pozniej glupie bledy i przegrwalismy, wkurzylem si i dalem na ostatni mecz 8 obroncow. Okej wygralismy lige pozniej po pokonaniu bate b. i HSV awawnsowalem do LM. No i zas zaczelo sie probowalem jakas wplynac na te koncowki i zas przegrywamy jak frajerzy.. jak myslicie:
-Mam odejsc,
-Sprobowac innego systemy gry i inaczej mobilizowac graczy
-A moze BUG ? o.0
Pozdrawiam
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.10.2011 15:50    #1
1. Odpowiedź nr 2.
2. Jak nazwa ma się do tematu?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.10.2011 o godz. 15:50

Darkness... for me is where I shine

baaarciu Partyzant

0
30.10.2011 15:53    #2
Odpowiedz na Twoje pytanie jest proste, Michał Probierz mówi kiedy, nie potrafie wplynac na druzyne to tak jakbym nie mial nastrojonej gitary ;) stad taki temat...
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.10.2011 16:39    #3
[quote=baaarciu]Odpowiedz na Twoje pytanie jest proste, Michał Probierz mówi kiedy, nie potrafie wplynac na druzyne to tak jakbym nie mial nastrojonej gitary ;) stad taki temat... [/quote]
Aa, to tego nie wiedziałem:D Ale może dlatego, ze nie uważam Probierza za jakikolwiek autorytet...
Darkness... for me is where I shine

brk Partyzant

0
30.10.2011 16:49    #4
może zmieniaj taktyke / nastawienie na końcówkę spotkania, taktyki nie ma sensu zmieniać skoro trzaskasz tyle bramek to znaczy, że jest dobrze ja gdy wygrywam też przy 70 minucie zmieniam nastawienie z ofensywnego na kontratak, do tego rezygnuje z 2ch napastników kosztem pomocnika. No i 60-65 minuta zawsze wrzucam 2dwie zmiany żeby było troche wiecej sił w zespole, kombinuj ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.