Przed długim weekendem zakupiłem sobie najnowszego Managera i po przyjeździe od rodziny rzuciłem się na niego jak pies na mięso.
Gra - jak każdy jej poprzednik świetna. Nowości, udoskonalenia itd...
...Ale jedna rzecz mnie martwi i zadziwia. A mianowicie zabojcza skuteczność rywali. Gram Borussią Dortmund i po czterech kolejkach plasuje się na 9 miejscu z jedną wygraną, dwoma remisami i porażką (z Koln)
I tu właśnie jest mały szok, ponieważ Koln po czterech kolejkach zajumje pierwsze miejsce z kompletem punktów i ze stosunkiem bramek 18-4!
(Tak na marginesie to Koln w tegorocznych rozgrywkach Bundesligi ma stusunek bramek 18-23 po 11 kolejkach...)
Po za tym padały takie wyniki jak:
Bayer Leverkusen - Schalke 04 8-0
Werder Brema - FC Nürnberg 6-2
TSG Hoffenheim - Hertha Berlin 6-0
Hertha Berlin - FC Augsburg 1-6
Takie wyniki widuje się w hokeju a nie w trzech meczach jednego weekendu...
Gra - jak każdy jej poprzednik świetna. Nowości, udoskonalenia itd...
...Ale jedna rzecz mnie martwi i zadziwia. A mianowicie zabojcza skuteczność rywali. Gram Borussią Dortmund i po czterech kolejkach plasuje się na 9 miejscu z jedną wygraną, dwoma remisami i porażką (z Koln)
I tu właśnie jest mały szok, ponieważ Koln po czterech kolejkach zajumje pierwsze miejsce z kompletem punktów i ze stosunkiem bramek 18-4!
(Tak na marginesie to Koln w tegorocznych rozgrywkach Bundesligi ma stusunek bramek 18-23 po 11 kolejkach...)
Po za tym padały takie wyniki jak:
Bayer Leverkusen - Schalke 04 8-0
Werder Brema - FC Nürnberg 6-2
TSG Hoffenheim - Hertha Berlin 6-0
Hertha Berlin - FC Augsburg 1-6
Takie wyniki widuje się w hokeju a nie w trzech meczach jednego weekendu...
Najnowsze posty