Zarząd nie zgadza się na sparing

lksz15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2011, 15:24    Pytanie
Witam,

Gram w najnowszego FM-a Koroną Kielce. Chciałbym zarobić trochę kasy na sparingach. Niestety chcąc zaaranżować sparing z drużyną np z Australi (dużo płacą za sparing) zarząd nie zgadza się ponieważ byłby to za daleki wyjazd. W zasadzie to mogę zagrać sparing tylko z drużynami z Europy i to chyba też nie wszystkimi. Macie jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

P.S.
Zarząd rozszeżył mi scouting na cały świat i to też nic nie dało.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.11.2011 15:28    #1
Po prostu koszty podróży, a dwa realizm.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

franas Młody aktywista

0
05.11.2011 15:29    #2
Słyszałeś kiedykolwiek, aby polski zespół leciał do Australii na sparing ?

Jedynym wyjściem byłoby chyba zwiększenie reputacji klubu.
Uśpiony revolucjonista ;)

lksz15 Partyzant

0
05.11.2011 15:39    #3
Hmm.. no jeżeli wziąć to na chłopski rozum to przy większej reputacji byłoby to bardziej prawdopodobne, lecz gdy będę miał już taką reputację to pieniądze z takiego sparingu nie będą miały już takiego znaczenia jak np teraz. No, ale trudno jak się nie da to nie ;) Dzięki za szybkie odpowiedzi :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
05.11.2011 17:10    #4
Tak, to zapowiadana zmiana w FM-ie 2012. W poprzednich mogłeś sobie jeździć gdzie chcesz (niektórzy uznawali to za cheat, bo wielu graczy chciało w ten sposób zarabiać $), a tutaj już nie. Wydaje mi się, że zgoda zarządu klubu zależy od finansów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Wojtek514 Młody aktywista

0
06.11.2011 22:32    #5
Zaraz, zaraz, to jak gram na wyjeździe, to oni mi płacą, a nie ja im? Zawsze myślałem, że płaci ten, który zaprasza, niezależnie czy mecz będzie u niego, czy na wyjeździe. :)

Drinkwater Partyzant

0
06.11.2011 22:37    #6
No to źle myślałeś. Zawsze płaci gospodarz, teraz nie można już w łatwy sposób podreperować budżetu w małych klubach. Czasem sparingi dawały kaskę na cały sezon.
The only person standing in your way is you.

techniczny Młody aktywista

0
07.11.2011 08:17    #7
hehe, do Australii to jeszcze nic. gram Widzewem, chciałem wyjechać na tournee na Cypr. za daleko. no to może Włochy? za daleko. Chorwacja? za daleko. kurde, no to Anglia? nic z tego. pojechałem na Łotwę, a do siebie zaprosiłem dwa kluby z Liechtensteinu, bo tam też było za daleko. to mi się wydaje już przesadą. przecież w przerwie zimowej polskie kluby lecą za granicę na obozy przygotowawcze. właśne Cypr, Hiszpania, Francja, Portugalia - przecież to normalka :) no ale zawsze to jakieś urozmaicenie, bo faktycznie w poprzednich wersjach zdarzało mi się lecieć do Argentyny czy na Vanuatu :D

lksz15 Partyzant

0
07.11.2011 11:40    #8
Ja jedynie chyba tylko w Austri mogę grać spary xD Nawet na Ukrainę za daleko hehe choć bliżej xD

Drinkwater Partyzant

0
07.11.2011 11:48    #9
Widać zależy od reputacji i finansów, ja w przerwie zimowej Legią grałem na wyjeździe spraingi z Malmö FF, Borussią Dortmund, Neuchâtel Xamax i będę grał jeszcze z Brann Bergen. A latem pojedynkowałem się z Schalke, PSG, Manchesterem City i Nottingham Forest.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.11.2011 o godz. 11:49

The only person standing in your way is you.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.