problem z FM 12

Ggonia15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2011, 15:47    Pytanie
Witam. Czy najnowszy FM działa na netbookach ? Mam Aspire One 722 i sprzęt ma lepszy niż wymagany do gry. Domyślam się ze to wina małego ekranu bądź rozdzielczości. Czy da sie coś z tym zrobić ? Widziałem przy okazji wcześniejszych serii tej gry że taki problem występowal, lecz nie znalazłem odpowiedzi. Ma ktoś może jakiś pomysł ?

Niklas Młody aktywista

0
08.11.2011 17:47    #1

Ggonia15 Partyzant

0
09.11.2011 17:01    #2
dzięki

grubby Partyzant

0
09.11.2011 22:02    #3
Ponawiam. Mam ten sam problem. Na laptopie (bdb sprzęt, niedawno kupiony, świetne parametry) gra się zawiesza, minimalizuje, zmniejsza do małego okna i napisy się rozszerzają, a na PC (dużo słabsze parametry 1gb ram,) gra chodzi normalnie, tyle, że strasznie wolno, długo się ładuje... Czytałem powyższy link w języku angielskim, ale ciężko mi tam cokolwiek zrozumieć. Mogłaby jakaś osoba znająca angielski przetłumaczyć co nieco i napisać tutaj, jak sobie poradzić z tym problemem?

Atten Partyzant

0
10.11.2011 17:17    #4
Jeśli korzystasz z notebooka, minimalne wymagania rozdzielczości dla FM2012 (1024 na 768 pikseli) nie zostaną spełnione, jak rozdzielczość ekranu twojego komputera ma 1024 na 600 pikseli.

Możesz uruchomić grę (omijając komunikat "gra jest już uruchomiona";), wykonując następujące kroki:

- Otwórz Steam
- Idź do "Biblioteki"
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na Football Manager 2012, wybierz "Właściwości"
- Kliknij przycisk "parametry startowe" i wpisz w polu " -small_screen -windowed"
- Kliknij OK, zamknij okno i uruchom FM12 przez Steam

Zazwyczaj netbooki oferują mniej funkcji w porównaniu z notebookami a komputerami stacjonarnymi, na przykład, mniejsza moc obliczeniowa i obniżona zdolność do uruchomienia dużej ilości zasobów systemu operacyjnego. W oparciu o to, trzeba będzie zwrócić się do producenta systemu, aby potwierdzić, że komputer jest przeznaczony dla dużej ilości zasobów, takich jak gry Football Manager 2012. SEGA i SI nie oferują wsparcia dla tej gry na netbooki.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.11.2011 o godz. 17:19

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.