Obietnica, ktorej nie moge dotrzymac

zbiff Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2011, 00:21    Pytanie
Bede sie streszczał, sprawa wyglada tak:
Gram Widzewem. Przed ostatnim meczem rundy jesiennej (poczatek grudnia) przybiegł do mnie z płaczem zawodnik i mowi: "Chce grac w pierwszym składzie albo odejsc". (koles jest za dobry zeby go spławic, a za słaby zeby grac w wyjsciowej 11, ale nie w tym rzecz) Powiedziałem mu zeby postarał sie bardziej na treningach, a napewno dostanie szanse. Potraktował to jako obietnice. Runda jesienna dobiegła konca, mecze sie skonczyły, a on po kilku tygodniach przybiega znowu i mowi, ze chce odejsc, bo nie dotrzymałem słowa. To sie wqrwiłem ostro! 3 miechy przerwy, ale on chce grac!! Koles nie rozumie, ze teraz jest przerwa w sezonie i nie tylko on nie gra. Pomozcie, plz!!! Juz nie chodzi o grajka, chodzi o duzo wiecej - moja reputacje!!

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.11.2011, 00:28

zollw Partyzant

0
10.11.2011 01:02    #1
zorganizuj jakies towarzyskie mecze i go wystaw :P

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
10.11.2011 07:04    #2
Ja w FM 11 miałem jeszcze ciekawszą sytuację. Kupiłem zawodnika u którego nie zauważyłem, że zaliczył jeden występ na wypożyczeniu w lidze rosyjskiej. W taki sposób mimo, że był początek sezonu on zaliczył trzeci klub w jednym sezonie i miał zakaz grania u mnie. No i po dwóch miesiącach się zaczęło narzekanie. Musiałem gościa sprzedać, bo rozwalał całą atmosferę.

Tobi18 Młody aktywista

0
10.11.2011 10:06    #3
Ja miałem podobnie. Obiecałem zawodnikowi, że w najbliższym czasie dostanie szansę, a ten dostał kontuzji na miesiąc, przez co nie grał i zażądał wystawienia na listę transferową, bo nie dotrzymałem obietnicy. Dopiero po roku poprosił go o zdjęcie z listy :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.11.2011 o godz. 10:06

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

robal15 Młody aktywista

0
10.11.2011 10:43    #4
tiaa... Ten błąd już od paru lat występuję. Najlepiej, to nic nie obiecywać. Nawet jeśli gra, to i tak potrafi stwierdzić, że nie gra. WTF???
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

zollw Partyzant

0
10.11.2011 12:28    #5
Dlatego należy mieć w miarę równą kadrę :D przynajmniej na tyle ile to możliwe :D ale fakt ten błąd jest już od paru lat .

P.S wiem że nie ten temat , ale czy to błąd jeżeli co każdy poniedziałek w polskiej lidze przegrywam? -,- co każdy i nawet nie mam odrobiny szans na zwycięstwo .
Zaznaczę że inne mecze wygrywam po 5-1 , a najniższa wygrana jak narazie to 3-0 -,-

gucioprawda Młody aktywista

0
10.11.2011 13:31    #6
[quote=zollw]
P.S wiem że nie ten temat , ale czy to błąd jeżeli co każdy poniedziałek w polskiej lidze przegrywam? [/quote]
A może piłkarze mają kaca?

zbiff Partyzant

0
10.11.2011 14:12    #7
Zollw, dzieki za checi, ale niestety Twoje rozwiazanie nie sprawdza sie. Organizuje sparingi, wystawiam kolesia nawet na cały mecz, ale on dalej to samo. Najgorsze jest to, ze niby złamałem obietnice. Strasznie sie wqrwiam kiedy ktos zarzuca mi nielojalnosc. Nie ma znaczenia czy to jakis wirtualny kmiotek czy ktos w realu. Plz, pomozcie!

PS. Zolw, nie zmieniaj tematu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.11.2011 o godz. 14:32

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.11.2011 18:45    #8
Sparingi nic nie dadzą, bo piłkarze w takiej mają na myśli oficjalne mecze. Najlepiej to nic nie obiecywać- kiedy prosi o kontrakt mówić, ze jeszcze dużo czasu do końca obecnego (kazanie mu zasłużyć sobie na kontrakt to niezależnie od wyników, zawsze jest obietnica nowego kontraktu;p), a kiedy chce więcej grać, to mów mu, że kiedyś tam dostanie swoje szanse i wystawiaj go co jakis czas na parę minut (tak na przyszłość). To wystarczy, by go zaspokoić.
Darkness... for me is where I shine

Mar1992 Przodownik pracy

0
10.11.2011 18:50    #9
To dawaj mu grać w turniejach, które sam zorganizujesz. Mecze turniejowe są liczone jako oficjalne.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.