Nie wyszukuje wszystkich piłkarzy jak to jest?

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2011, 21:57    Pytanie
Witam. Dzisiaj zupełnie przypadkiem wystukuje nazwisko zawodnika. Wyskoczyło mi 2 zawodników. 1 właściwy 2 nie. i chodzi mi o tego drugiego. ma on 16 lat. I się zdziwiłem ze nie był scoutowany przez mojego scouta gdyż skoutowałem wszystkich zawodników w wieku do 19 lat włącznie.

problem polega na tym ze jeżeli użyje opcji szukaj (dla wygody ustawie od najmłodszego zawodnika) to tego zawodnika tam nie było. Było odznaczone "o tych nie realistycznych transferach".

Zawodnik ten był argentyński. Sciągnąłem FMRTE i patrze a tam chyba z 30 newgenów z argentyny. Co mnie dziwi jak szukam zawodników w grze to jest może tylko 10 newgenów z argentyny. Dlaczego tak się dzieje? Dlaczego nie pokazuje mi tam wszystkich zawodników ( newgenów) Czego to jest wina. Czy tego ze żaden z moich scoutów nie ma Argentyny w tych swoich specjalizacjach w danym kraju? Jak temu zaradzić? Bo teoretycznie mogę ominąć super talent tylko dlatego że nie szuka mi tych zawodników w opcji szukaj,

I takie pytanie: Co zamraża opcja "zamróź" w FMRTE? Tylko atrybuty czy np. pensje, wiek i inne rzeczy?

dybciox Partyzant

0
10.11.2011 22:01    #1
Na wyszukiwanie zawodników ma wpływ wiedza z danego kraju. Najlepiej zatrudnić skautów, choć można znaleźć klub filialny, który ma jakąś wiedzę o tym kraju.

Na drugi pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć

kabaruto Partyzant

0
10.11.2011 22:06    #2
Ok dzięki. Jeszcze bym prosił tylko o potwierdzenie tego co napisał dybciox przez jeszcze jedną osobę.

i czy jak wyślę skouta do argentyny i pasek mu się zapełni na maksa to będę widział wszystkich zawodników z tego kraju tak?

jeżlei tak to działa to będzie problem z wyszukiwaniem zawodników z afryki bo tam pełno krajów a praktycznie 0 specjalizacji.

Falcon Przodownik pracy

0
10.11.2011 22:25    #3
Jak napisał dybciox. Jak nie masz wiedzy o tym kraju, to tez możesz znaleźć talenty pod warunkiem że będziesz ręcznie w każdym klubie, oglądał atrybuty każdego gracza.
Nie używam fmrte więc nie wiem, o co chodzi z tą opcją
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.11.2011 22:27    #4
Chodzi o to, że są inne nazwiska podane w edytorze typu FMRTE czy Genie. A inne w grze. Więc zawodnika szukasz po klubie, wieku i ewentualnie pozycji.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
11.11.2011 14:04    #5
O tym jakich graczy "widzisz" w okienku wyszukiwarki decyduje wiedza o tym kraju, jeśli wyślesz gdzieś scouta i wiedza wzrośnie to pojawi się więcej graczy z tego kraju, choć też niekoniecznie wszyscy.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution